Μικρά μυστικά για γονείς με μικρά παιδιά

9786180103441_hd-sm

Ένα βιβλίο με ξεκάθαρες απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνουν πολλοί γονείς πάνω στο θέμα της ανάπτυξης των παιδιών τους από τη ζωή στη μήτρα μέχρι την ηλικία των τριών ετών.

Το βιβλίο απομυθοποιεί κάποιες έννοιες σχετικές με την εξέλιξη του παιδιού δίνοντας με τον πιο απλό τρόπο συμβουλές και κολπάκια που διευκολύνουν τη ζωή των γονιών, ώστε να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνάνε με τους «μικρούς τυράννους» τους.

Από ποια στιγμή το έμβρυο αρχίζει να έχει επαφή μαζί μας;

Πρέπει να αφήνω το παιδί μου να κλαίει τη νύχτα;

Πώς να το συνηθίσω να κοιμάται στο δικό του κρεβάτι;

Σε ποια ηλικία θα έπρεπε να βγάλει την πάνα;

Πώς να αντιδρώ απέναντι στις κρίσεις θυμού;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

H Σούζαν Βάλιερ είναι ψυχολόγος. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1996. Το βιβλίο Μικρά μυστικά για γονείς με μικρά παιδιά αποτελεί καρπό της πολύχρονης εμπειρίας της κοντά στους νέους ως θεραπεύτρια και… μητέρα τριών παιδιών.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο online εδώ.

Σταύρος Σταυρινός

Λίγο πριν το τέλος του 2012 γεννήθηκε η κόρη του και μαζί με αυτήν και η ιδέα για το πρώτο ελληνικό site για μπαμπάδες. Δεν κατάγεται από τον πλανήτη Κρύπτον ούτε έχει κάποια υπερδύναμη. Αυτό που έχει είναι υπέρμετρη αγάπη για τις 2 γυναίκες της ζωής του και η υπόσχεση που έχει δώσει στον εαυτό του να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά του.