Γνωρίστε τον Pico τον Πιγκουίνο, το νέο εκπαιδευτικό application για παιδιά

Ο Pico o Πιγκουίνος είναι το πρώτο app για παιδιά 2-5 ετών που δημιούργησε η ελληνική εταιρεία Petita Demas. Ο Pico ζει στην παγωμένη Ανταρκτική… ώσπου μια μέρα αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο! Ξέχασε όμως κάτι: Άλλο μέρος τόσο κρύο σαν το σπίτι του δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι, όπου κι αν πάει, ζεσταίνεται πολύ. Δείτε πώς οι νέοι φίλοι του τον βοηθούν να δροσιστεί!

Ζητήστε ευγενικά από τη Renne τη Ρινοκερίνα να μοιραστεί με τον Pico λίγο αντηλιακό (δηλαδή λίγη λάσπη), φωνάξτε τον Elliott τον Ελέφαντα να του προσφέρει ένα απολαυστικό ντους με νερό από τη λίμνη (χρησιμοποιώντας την τεράστια προβοσκίδα του) και χοροπηδήστε μαζί με τον Kenny το Καγκουρό που ξέρει το καλύτερο κόλπο (να γλείψει το κεφάλι του Pico) για να κρατήσει δροσερό έναν πιγκουίνο που ταξίδεψε από την αφιλόξενη απεραντοσύνη της Ανταρκτικής στην τσουρουφλιστή Αυστραλία! Μην ξεχνάτε ποτέ το καπέλο σας στον ήλιο και ανακαλύψτε έναν κόσμο από συναρπαστικά ζώα σε μαγευτικά μέρη διερευνώντας τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε μόλις ερχόμαστε στον κόσμο: Κρύο – Ζεστό – Φίλος!

Δημιουργημένη το 2013 από τον Κωνσταντίνο Καραβέλλα και την Άλεξ Παπαναστασίου, η Petita Demas είναι μία Ελληνική εταιρεία που απαρτίζεται από ταλαντούχους σχεδιαστές, κειμενογράφους, art directors, animators, μουσικούς, post-production artists και δαιμόνιους προγραμματιστές. Διατηρώντας τον παιδικό τους ενθουσιασμό, όλοι μαζί εκμεταλλεύονται ό,τι καλύτερο έχουν με στόχο να δημιουργούν όλο και πιο ευφάνταστα προϊόντα που οι γονείς επιδοκιμάζουν και τα παιδιά πραγματικά αγαπούν.

Υποδεχτείτε τα νέα απολαυστικά apps για παιδιά που δημιουργούν χαρούμενες  πρωτότυπες ιστορίες και διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια σε tablets και smart phones με στόχο να διευρύνουν τα παιδικά μυαλουδάκια τροφοδοτώντας τη φαντασία τους με συναρπαστικούς χαρακτήρες και μοναδικές ιστορίες  που θα λατρέψουν. Συναντήστε μία από τις πιο εμπνευσμένες και δημιουργικές ομάδες του ψηφιακού κόσμου που οδηγεί το πιο απαιτητικό κοινό, τα παιδιά!, στο να χαμογελάσει, να παίξει και να μάθει την ίδια στιγμή. Αφήστε τα να περιπλανηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις και αγορές μέσα από το παιχνίδι.

Η Petita Demas αγαπάει τα παιδιά και γνωρίζει πώς σκέφτονται. Και επειδή ακριβώς δημιουργήθηκε από γονείς, ξέρει τι θέλει ένας γονιός για το παιδί του: Να μάθει όσο πιο πολλά γίνεται με τον πιο εύκολο και δημιουργικό τρόπο, να αντιληφθεί την ουσία της ζωής με κέφι και αθωότητα, να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι με συντροφιά το γέλιο, την εκπαίδευση και τη χαρά.

Το ταξίδι της χαράς και της ανακάλυψης δεν ήταν ποτέ τόσο συναρπαστικό για ένα παιδί!

app_v2