Το happy της μαμάς!

1363125934

H Μαρία Αμανατίδου έχει γράψει ένα βιβλίο με τρόπους για να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας με τα παιδιά χωρίς να ξοδεύουμε χρήματα! Θέλετε να τη βοηθήσετε να το εκδώσει;

Δεν πρόκειται για ένα βιβλίο για το πώς να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Ούτε είναι ένα βιβλίο για το πώς να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά….

Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought, όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά).

Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, κουραστικά, στραβά, υπάρχουν πράγματα να κάνετε, ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά: ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας…

Τα χρήματα που απαιτεί το project είναι εξολοκλήρου για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται για αυτοέκδοση σε συνεργασία με το i-write στη Θεσσαλονίκη. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση, σελιδοποίηση και εκτύπωση του βιβλίου, καθώς και για τη δημιουργία ενός website σχετικό με το βιβλίο. Ένα άλλο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την αμοιβή του υπέροχου σκιτσογράφου, Τάσου Δήμου, που κάνει ήδη την εικονογράφηση. Κι ένα μικρό ποσό θα διατεθεί για την διαφημιστική προώθηση του βιβλίου.

Το link για το crowdfunding της έκδοσης του, μπορείτε να το βρείτε εδώ!

1961949224