Το superdad.gr και ο Γερμανός χαρίζουν ένα tablet MLS iQTab Kido [ΕΛΗΞΕ]

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα tablet MLS iQTab Kido αξίας 129,90€

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γονείς ανησυχούμε για την εμμονή μας ­­­– και κατ’ επέκταση των παιδιών μας – με την τεχνολογία. Εντάξει, όλοι μας γνωρίζουμε ότι ιδανικά τα παιδιά πρέπει να παίζουν έξω στη φύση και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με παιχνίδια που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία (σε παλιότερη ανάρτηση έχουμε αναφερθεί στα κατάλληλα παιδικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία).

Από την άλλη, δυστυχώς ή ευτυχώς η τεχνολογία είναι εδώ και επηρεάζει τα πάντα γύρω μας και αναπόφευκτα τις συνήθειες μας. Και υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ενδώσουμε σε αυτήν.

*** Το να θέλεις να αποκτήσεις ένα tablet δε σε κάνει αυτόματα κακό γονιό. Σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρουμε το ταμπλετάρισμα, ούτε θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας φυτά. Είναι στο χέρι μας να θέσουμε όρια, αλλά και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με το παιδί μας. ***

Tο MLS iQTab Κido είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, γιατί είναι απλό και εύκολο στη χρήση και το σημαντικότερο είναι ασφαλές για παιδιά αφού ο γονιός μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές (περιβάλλον Android) θα έχει το παιδί πρόσβαση, πόση ώρα θα παίξει, κτλ αλλά είναι και το μόνο tablet που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά!

Διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 κάμερες – μία μπροστά και μία πίσω για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο (DualCore) επεξεργαστή, 8 GB μνήμη και είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα χάρη στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο.

Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών και των μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν. Από το android περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

Το tablet διατίθεται στην τιμή των 129,90€ και θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το tablet:

1.  Αφήστε ένα ευφάνταστο σχόλιο στο ανάλογο πεδίο (λίγο παρακάτω).
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη).
3. Περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα 9 Ιουνίου για να ανακοινωθεί ο νικητής! (Ο νικητής θα παραλάβει ένα tablet σε μπλε χρώμα με κούριερ χωρίς καμία χρέωση. Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος).

Kαλή επιτυχία!