Τα Honey Cheerios® έρχονται με ακόμη πιο μελένια γεύση!

cheerios

Τα μελένια δαχτυλίδια, που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφουν δριμύτερα, ακόμα πιο τραγανά και έτοιμα να βουτήξουν στο γάλα…

Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια…Γιατί απλά τα Cheerios®, τα αγαπημένα δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης από τη Nestlé κατέφθασαν στα ράφια με νέα πιο μελένια γεύση για να χαρίσουν πολλά πρωινά χαμόγελα!

smile

Αναζητήστε τις νέες συσκευασίες και δοκιμάστε τη νέα γεύση για την πιο γλυκιά απόλαυση και όχι μόνο για το πρωινό! Γιατί μπορεί να λέγονται δημητριακά πρωινού αλλά δεν είναι λίγες οι φορές σε αυτή τη ζωή που τα έχουμε φάει και για μεσημεριανό και για απογευματικό και για βραδινό!

Η νέα συνταγή προσφέρει ακόμα περισσότερη μελένια γεύση για την πιο γλυκιά απόλαυση! Η πλούσια μελένια γεύση «αγκαλιάζει» το γάλα, από την πρώτη στιγμή που πέσουν τα τραγανά δαχτυλίδια ολικής άλεσης Honey Cheerios® μέσα στο μπολ.

Η μπουκιά «μελώνει» στο στόμα και ο νέος γευστικός συνδυασμός απογειώνει τους ουρανίσκους! Μην αργείτε λοιπόν… βουτήξτε τα μελένια δαχτυλίδια στο γάλα και απολαύστε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας κουταλιά!

MG_3206-960x640

Άσε που τα Honey Cheerios® ενδείκνυνται και για do-it-yourself κατασκευές, όπως αυτό το κολιέ. Το πόσο θα αντέξει στο χρόνο, χωρίς να φαγωθεί, είναι ένα άλλο θέμα…

Addie-Cheerios-necklace

Honey Cheerios®. Όπως λέμε μέλι – γάλα!

flatbelly-part_1 front