Yιοθετήστε την ασφαλή συμπεριφορά στον ήλιο για τα παιδιά σας

daddy throwing baby in the air

Γνωρίζατε ότι το 50% έως 80% των βλαβών του δέρματος που σχετίζονται με τις ακτίνες UV, συμβαίνει κατά την παιδική και την εφηβική ηλικία;

Με την ολοκληρωμένη σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics για βρέφη και παιδιά, υιοθετήστε την ασφαλή συμπεριφορά στον ήλιο και γίνετε «φύλακας» της υγείας των μικρών αγαπημένων σας!

Screen Shot 2015-03-24 at 13.53.57

[*Robinson JK et al. Καλοκαιρινή αντηλιακή προστασία που χρησιμοποιούν οι ενήλικοι για τα παιδιά τους. J. AmAcad Dermatol 2000]

Untitled

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι και παιδίατροι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay. Mε πολυετή εξειδίκευση στην προστασία από τη UV ακτινοβολία, η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματος UVB/ UVA, ακόμα και από τις μακρές UVA, 2 φορές υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι συνθέσεις της σειράς είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και παιδιών. Είναι εμπλουτισμένες με Ιαματικό Νερό της La RochePosay και σχεδιασμένες κάτω από ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και ανοχή.

ANTHELIOS Baby Lotion SPF 50+

Το δέρμα των βρεφών είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και εύθραυστο, δεν έχει αναπτύξει ακόμα την ικανότητα να αμύνεται στις εξωτερικές επιθέσεις και ούτε έχει εκτεθεί ποτέ στις ακτίνες UV. Οι παιδίατροι και δερματολόγοι είναι κάθετοι: τα βρέφη και παιδιά κάτω των 3 ετών δε θα πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο. Ακόμα και στη σκιά, η υπεριώδης ακτινοβολία αντανακλάται από το νερό, την άμμο και από το δάπεδο της παιδικής χαράς, γι’ αυτό και τα παιδιά χρειάζονται καπέλο, μπλούζα και γυαλιά.

H La Roche-Posay, με πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος, ακόμα και σε συνθήκες τυχαίας έκθεσης, δημιούργησε το νέο ΑNTHELIOS Baby Lotion SPF 50+

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη La Roche-Posay στην Ελλάδα (Loreal U&A, Suncare, Νοέμβριος 2014) οι μητέρες βρεφών και παιδιών φοβούνται αρκετά περισσότερο τον ήλιο και τους κινδύνους του σε ποσοστό 78% – έναντι 70% του μέσου όρου των γυναικών που δεν είναι μητέρες – και γι’ αυτό αναζητούν την απόλυτη προστασία και τη μέγιστη ασφάλεια για τα μωρά τους.

Ξεκινούν να χρησιμοποιούν την αντηλιακή προστασία, από νωρίς την Άνοιξη στην πόλη, και συνεχίζουν μέχρι και το Φθινόπωρο. Με κίνητρο τους να προσφέρουν την υψηλότερη προστασία με συντριπτικό ποσοστό 98%, οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες επιλέγουν αντηλιακά με δείκτη προστασίας SPF 50+ και ταυτόχρονα, θέλοντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια, το 97% αναζητά μια σύνθεση που να είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Μέγιστη προστασία. Μέγιστη Ασφάλεια.

Για να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του βρεφικού δέρματος, το ΑNTHELIOS Baby Lotion SPF 50+ προσφέρει βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UV, ακόμα και από τις μακρές UVA. Χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων ΜΕΧΟPLEX®, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις UVΒ με δείκτη προστασίας SPF 50+, και από τις UVA με δείκτη PPD 39, που είναι 2 φορές υψηλότερη προστασία σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί ειδικά για το εύθραυστο βρεφικό δέρμα και είναι δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, σε βρεφικό δέρμα με τάση ατοπίας. Είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ φυσικής προέλευσης που ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ συγχρόνως ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό. Είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα, είναι υποαλλεργική, χωρίς άρωμα, paraben και νανοσωματίδια, με εξαιρετικά μειωμένη συγκέντρωση οργανικών φίλτρων. Φυλάσσεται σε ειδική συσκευασία με αντλία που ελαχιστοποιεί την επαφή της σύνθεσης με εξωτερικούς παράγοντες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες των γυναικών με βρέφη, η υφή κατά την εφαρμογή είναι ορατά λευκή με αποτέλεσμα να φαίνεται η ακριβής περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί το προϊόν, ώστε να διασφαλίζεται η εφαρμογή του σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος.

ANTHELIOS dermo – pediatrics για παιδιά

H σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ευαίσθητου παιδικού δέρματος, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο, σε συνθέσεις με χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανικά φίλτρα, ειδικά προσαρμοσμένες στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δοκιμασμένη σε παιδιά με ατοπία ή πολύ ευαίσθητο δέρμα, τα φίλτρα προστασίας είναι εξαιρετικά φωτοσταθερά και οι συνθέσεις τους είναι πολύ ανθεκτικές στο νερό, την εφίδρωση και την άμμο, ώστε να αντέχουν τις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα. Με υφή που δεν τρέχει στα μάτια, είναι κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα.

DERMO-PEDIATRICS_Flacon-Lait-BB-SPF50+-50ml-FRGB-det

anthelios_dp_300ml_50spf