Δώρα για μπαμπάδες με εγγυημένη επιτυχία

beardbaubles1

Εάν έχετε αγχος για το τί δώρο να πάρετε στον σύζυγο σας ή σε κάποιον φίλο, συγγενή κ.λπ τότε η παρακάτω λίστα θα σας φανεί πραγματικά χρήσιμη.

Σαφέστατα κάθε άντρας έχει δικά του, χόμπι, ασχολίες, αγαπημένα και μη οπότε στην παρακάτω λίστα, προσπαθήσαμε να βρούμε μερικά “σιγουράκια”

Για τον κλασσικό τύπο άνδρα:

Ένα καλό μπουκάλι ουίσκι. Σε κάθε άνδρα που πίνει ουίσκι αυτό θα είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα απολαύσει 100%.

Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε και καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον γνώστη σε μία κάβα (ειδικά για να έχετε τον έλεγχο του δικού σας budget). Εμείς προτείνουμε το TALISKER 10 ετών, με δυνατή γεύση τύρφης με θαλασσινή αλμύρα και παράλληλα τη γλυκύτητα του κίτρου. Γεμάτο σώμα με πλούσια και ζεστή παλέτα. Έντονη γεύση πιπεριού και μακρά επίγευση. Η τιμή του είναι περίπου 45 ευρώ.

talob-10yo

Για τον γνώστη της τεχνολογίας:

Όποιο γκάτζετ κι αν επιλέξετε, λογικά, θα ενθουσιαστεί. Εμείς όμως σας προτείνουμε ένα σετ ακουστκών που σίγουρα θα ευχαριστηθεί! (αν δε, ζείτε στο ίδιο σπίτι κάτι μας λέει πως κι εσείς θα τι ευχαριστηθείτε). Μία πολυαγαπημένη επωνυμία είναι τα AKG και οι τιμές κυμαίνονται από 30 μέχρι 120ευρώ.

download

Για τον μάγειρα:

Μα φυσικά κάθε μαχαίρι (κι ας έχει περισσότερα από έναν Ιάπωνα), κάθε εξάρτημα ή ακόμη κάθε δυσεύρετο υλικό (π.χ. τρούφα) θα είναι ιδανικό για εκείνον (και για όσους απολαμβάνουν λαχταριστά γεύματα δια χειρός του). Εμείς σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό και σίγουρα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μια συσκευή μαγειρέματος που διαθέτει έντεκα (11) προγράμματα μαγειρέματος ανάλογα με το φαγητό που επιθυμείτε να φτιάξετε : Ρύζι, Αργό Μαγείρεμα, Στιφάδο, Κρέας, Ψάρι, Σούπα, Μαγείρεμα στον Ατμό, Γιαούρτι, Χυλό, Ψωμί, Κέικ. Κοστίζει περίπου 130ευρώ αλλά γιια μία οικιακή συσκευή θεωρούμε αξίζει.

21850

Τέλος, επειδή δεν έχουν αξία μόνο τα δώρα με χρηματικό κόστος… σας προτείνουμε και αυτό:

Γράψτε σε ένα χαρτί τους λόγους για τους οποίους αισθάνεστε ευτυχισμένη και ευγνώμων δίπλα του, κοντά του, εξαιτίας του.

Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να ακούει πως ο κόπος του έχει αποτέλεσμα.

722415aa04ac1b7f55e5bbc00dacb93a

Καλά Χριστούγεννα!