Γιορτή της Μητέρας: Συνωμοσία μπαμπά-κόρης

Η γυναίκα μου και μαμά του παιδιού μας κάθε χρόνο την ημέρα της μητέρας όλο κάτι περιμένει. Δεν το περιμένει φωναχτά, όμως το περιμένει.

Εγώ, η αλήθεια είναι δεν την πολύ-καταλαβαίνω τη γιορτή αυτή όπως και καμία άλλη τέτοιου τύπου. Φέτος όμως ήρθε η κόρη μου και μου είπε: «Μπαμπά, φέτος στη γιορτή της μητέρας θέλω να κάνουμε την πιο ωραία έκπληξη στη μαμά και να μην το περιμένει».

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά, γιατί το να «μην το καταλάβει» η γυναίκα μου είναι άθλος… Το Σάββατο (ευτυχώς) είχε εφημερία στο νοσοκομείο και έτσι είχαμε όλη την ημέρα μπροστά μας να σχεδιάσουμε την έκπληξη της Κυριακής!

Μετά από πολλή σκέψη καταλήξαμε πως το μόνο σημείο που δεν θα σκεφτόταν να κοιτάξει είναι η τσάντα που παίρνει το μεσημεριανό της στη δουλειά.

Ξυπνήσαμε το πρωί της Κυριακής και ενώ η γυναικά μου ήταν στο μπάνιο – έβαλα στην τσάντα της όλα όσα είχε ετοιμάσει η μικρή  – τα αγαπημένα της μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου που τρελαίνεται να βουτάει στον καφέ της, ένα μικρό γλαστράκι, ένα πακέτο με φωτογραφίες τους και την κάρτα που έφτιαξε μόνη της που έλεγε «είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, σε αγαπάμε πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ!!!».

Όλα λοιπόν «συνωμότησαν» στο να μην καταλάβει τίποτα και η έκπληξη να γίνει απλώς φοβερή.

Κάπου κατά τις 10.00 μου τηλεφώνησε να μου πει όλο νάζι, ξέρεις σήμερα γιορτάζουν οι μητέρες….

«Α! ναι, χρόνια πολλά αγάπη μου!» Εντάξει δε το έδειξε αλλά την πείραξε που το ξεχάσαμε.

Και στις 13.00 να, το τηλέφωνο με κλαψουρίσματα!

Πραγματικά τρελάθηκε από τη χαρά της!

Φώναζε από χαρά, ψιλό έκλαιγε και ο ενθουσιασμός της που γράψαμε ΜΑΜΑ στα μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου ήταν τεράστιος.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν το γράψαμε εμείς.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, τα αγαπημένα μας μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο να ευχηθούν χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες και κυκλοφορούν μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ με τη λέξη “ΜΑΜΑ” χαραγμένη επάνω τους!

Αλλά τι σημασία έχει;

Η μαμά μας αλήθεια ήταν τόσο κεφάτη που το βραδάκι που γύρισε μας μαγείρεψε 2 φαγητά, γλυκό και μας έπνιξε στις αγκαλιές και τα φιλιά.

Κι όχι μόνο αυτό, την ενημέρωσαν οι φίλες της στη δουλειά πως τα ΜΙΡΑΝΤΑ, διεξάγουν τον πιο γλυκό διαγωνισμό «ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ», προσφέροντας υπέροχα δώρα.

Γυρνώντας λοιπόν, κάθισε με την κόρη μας στον υπολογιστή, μπήκαν mothersday.biskotakimou.gr και δήλωσαν μαζί συμμετοχή για να κερδίσουμε υπέροχα δώρα. Κάπως έτσι η μαμά μας ήταν χαρούμενη, η κόρη μου ενθουσιασμένη γιατί έτρωγε τα μπισκότα της μαμάς ενώ έπαιζαν στον διαγωνισμό και εγώ ήμουν χαρούμενος γιατί γελούσαν σαν καρδερίνες.

Κι έτσι, του χρόνου τη γιορτή της μητέρας πάλι θα οργανώσουμε έκπληξη παρέα με την κόρη μου και ελπίζω πάλι παρέα με τα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου 😉