Κουλ παιδικά νέα που διάβασα σήμερα στο ίντερνετ

 

Μία συνήθεια που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι ο τρόπος που ξεκινάω την ημέρα μου στο γραφείο.

Έρχομαι πάντοτε νωρίτερα και απολαμβάνω 15 λεπτά «σερφαρίσματος» στο ίντερνετ, διαβάζοντας ειδήσεις και χαλαρώνοντας προτού μπω στους ρυθμούς της εργασιακής μου καθημερινότητας.

Αυτό που έχει αλλάξει είναι τι επιλέγω να διαβάζω. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχει αλλάξει ακριβώς απλώς έχω προσθέσει την αναζήτηση φοβερών νέων, άρθρων και δραστηριοτήτων που αφορούν το παιδί. Είμαι και εγώ μπαμπάς πια.

Κάθε μέρα λοιπόν, ψάχνω να βρω ενδιαφέροντα, αστεία και εκπαιδευτικά νέα που με κάνουν ακόμη καλύτερο πατέρα.

Σήμερα στο ίντερνετ βρήκα:

Επέστρεψαν οι Ευχούληδες!

Ω! ναι. Το αγαπημένο cult παιχνίδι της δεκαετίας του 90 έγινε ταινία «ντυμένη» με τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε τόσο καιρό! Θα το δω με το παιδί μου ΣΙΓΟΥΡΑ άμεσα! Μένει μόνο να θυμηθώ να βρω τους «ευχούληδες» από τα παιδικά μου χρόνια και να μιλήσουμε για το πώς έπαιζε ο μπαμπάς και η μαμά.

Παιδικό Μουσείο

Στο νέο του χώρο, στο ισόγειο του Ωδείου Αθηνών, το Μουσείο διοργανώνει για 10η χρονιά καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά από 5-12 ετών με θέμα «Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες» από τις 19/6 ως τις 28/7, με δραστηριότητες εντός του μουσείου και βόλτες στα γειτονικά μουσεία και τον Εθνικό Κήπο. Τέλεια ιδέα για βόλτα!!

Πιτζάμες με ήρωες!

Εντάξει, τρελάθηκα! Το Lidl έβγαλε πιτζάμες που έχουν επάνω χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια κι όχι μόνο! Ένα σας λέω… έχει SPIDERMAN!!! Από Δευτέρα 24/07 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και ήδη έστειλα τον πεθερό μου να μας αγοράσει SPIDERMAN γιατί εξαντλούνται σε χρόνο dt! (ξετρελάθηκε ο μικρός)!

 

Δείτε το φυλλάδιο εδώ.

Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με μια πολύ επιτυχημένη πορεία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παραστάσεων με επίκεντρο της μουσική παιδεία διοργανώνει για πρώτη φορά καλοκαιρινό πρόγραμμα μιας εβδομάδας για παιδιά 7-12 ετών  από 19 ως 23 Ιουνίου από 10 ως 2 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα «Βουτιές στην Τέχνη» είναι σχεδιασμένο από την ομάδα Λόγου Παίγνιον! Ακόμη μία εξαιρετική δραστηριότητα για το παιδί μου στην Αθήνα, φέτος το καλοκαίρι.