Δείτε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο «Σταύρος Νιάρχος»

Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια μετατρέπουν το Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» φωτίζεται από άκρη σε άκρη δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί.

Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, το ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται στον πιο fun προορισμό, φιλοξενώντας μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, όλες με δωρεάν είσοδο.

Το ολοκαίνουργιο παγοδρόμιο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε θεαματικές παγο-βόλτες όσο χριστουγεννιάτικες μελωδίες απλώνονται από τις ξεσηκωτικές συναυλίες, η «Μαίρη Πόπινς» και η οικογένεια φον Τραπ της «Μελωδίας της Ευτυχίας» ζωντανεύουν μεταξύ άλλων στην μεγάλη οθόνη της αίθουσας «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται παραμύθια σαν άλλος Αϊ-Βασίλης, ένα σωρό εργαστήρια και εκδηλώσεις με πινελιές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, και ο χρόνος αλλάζει με μια ξεχωριστή γιορτή πυροτεχνημάτων!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.