Τα Babylino Sensitive συστήνονται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας

bl_hres-1200x628_mcd

Για την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, που βρίσκεται πίσω από τις πάνες μωρού Babylino Sensitive, η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελεί βασική και αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση, με στόχο να προσφέρει μόνο το καλύτερο στους γονείς που επιλέγουν τα προϊόντα της για τα μωρά τους.

Αλήθεια, εσείς μανούλες όταν επιλέγετε πάνα για το μωρό σας αναζητάτε να είναι φιλική για το δέρμα του;

Όπως για παράδειγμα επιλέγετε 100% βαμβακερά ζιπουνάκια, σεντονάκια, απαλές κουβερτούλες, 100% φυσικό σφουγγάρι για το μπάνιο του; Κάνετε το ίδιο και με την πάνα του; Επίσης, αναζητάτε τις αποδείξεις πίσω από τις υποσχέσεις μιας μάρκας βρεφικής φροντίδας;

Οι πάνες μωρού Babylino Sensitive διαθέτουν φιλικό σχεδιασμό και μάλιστα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Σχεδιάστηκαν με προσεκτικά επιλεγμένα, φιλικά υλικά, με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη, σίγουρη, φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Στο στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων Babylino Sensitive εξασφαλίζεται η σύμφωνη γνώμη από μια ομάδα ειδικών επιστημόνων και η οποία αποτελείται από μαίες, μαιευτήρες, παιδιάτρους, δερματολόγους κλπ.

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένες με το πρότυπο Oeko-Tex Standard 100 για την κατηγορία προϊόντων Ι (προϊόν κατάλληλο για νεογέννητα και μέχρι 3 ετών) ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες ενώ παράλληλα, τις ελληνικές πάνες μωρών και μωρομάντηλα Babylino Sensitive τις συστήνει η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

bl_no3_closeup-01

Τι άλλο να θέλουν οι μητέρες από μία πάνα μωρού που τα έχει όλα και το αποδεικνύει με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα; Babylino Sensitive.

Ένα ελληνικό προϊόν εμπιστοσύνης, για τη φροντίδα του μωρού σας, που συστήνουν οι ειδικοί!