3 πράγματα στο διαδίκτυο που μπορείς να δείξεις στο παιδί σου – Σήμερα

Ένας δεινόσαυρος με το όνομα Ζούλ

Μια εταιρεία ορυκτών καυσίμων έσκαβε σε ένα λατομείο στη Μοντάνα, προκειμένου να βρει απολιθώματα τυραννόσαυρου. Αντί γι’ αυτό βρήκαν ένα νέο είδος αγκυλόσαυρου- ένα είδος δεινοσαύρου με τεθωρακισμένο κέλυφος και ουρά σκληρή σαν πέτρα που τη χρησιμοποιούσαν για να χτυπάνε τους τυραννόσαυρους στα πόδια.

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι το νέο αυτό είδος έγινε ιδιοκτησία του μουσείου Royal Ontario και ονομάστηκε σε Ζούλ, επειδή είχε πολλά κοινά στοιχεία με έναν χαρακτήρα από τη σειρά Ghostbusters.

Τριάντα παιδιά εναντίον δυο επαγγελματιών παικτών ποδοσφαίρου

Ο Philippe Coutinho και ο Gini Wijnaldum, επαγγελματίες παίκτες της Liverpool FC, έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και προκλήσεις στην καριέρα τους. Χθες, όμως, αντιμετώπισαν τους πιο δύσκολους αντιπάλους: 30 παίκτες Κ9 ( κάτω από την ηλικία των 9 ) από την μικρή ομάδα της Ακαδημίας. Ο αγώνας έγινε κανονικά και αποδείχτηκε μια συναρπαστική μάχη από την αρχή ως τη λήξη του.

Μια κοντινή ματιά της ζωής σε μια φάρμα

Τι συμβαίνει όταν αφήνεις μια κάμερα στον πάτο ενός κουβά με νερό; Την απάντηση μας την έδωσε ένας αγρότης που είδε από μια άλλη οπτική τα διάφορα έντομα και ζώα της φάρμας να σβήνουν τη δίψα τους σε εκείνον τον κουβά.