3ο GBA τουρνουά streetball 3 on 3

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα σπουδαιότερα μπασκετικά δρώμενα του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει. Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» Streetball που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η GBA ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν μπάσκετ και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια με αστέρια του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από 6 ως 96 ετών!

Η φετινή διοργάνωση θα έχει μια σημαντική καινοτομία αφού για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το online ranking system όπου ο καθένας θα μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις του αλλά και την κατάταξη του στους αγώνες Streetball της GBA. Επίσης όποιος επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει φωτογραφίες, βίντεο και τα σκορ των αγώνων του και παράλληλα να ανεβαίνει στην κατάταξη ανάλογα με τα αποτελέσματα του στους αγώνες.

Δηλώστε online συμμετοχή, φτιάξτε ή βρείτε την ομάδα σας, κάνετε φίλους και ετοιμαστείτε για το πιο κεφάτο 3on3 τουρνουά μπάσκετ! Μπείτε στο νέο, ειδικό site www.gbastreetball.gr και μπείτε στον αγώνα! Ακολουθήστε απλά βήματα και κάντε την εγγραφή σας και την εγγραφή της ομάδας σας. Διεκδικήστε την πρωτιά στη βαθμολογία και εξασφαλίστε τη θέση σας στο μεγάλο τουρνουά!

Και επειδή είσαι superdad, μην ξεχνάς ότι το GBA streetball tournament αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία για την οικογένεια να αθληθεί μαζί, να αναμετρηθεί σαν ομάδα, να διασκεδάσει.

Σε περιμένουμε στις 14 Ιουνίου, στις 8:45 το πρωί, στο Ποσειδώνιο! Έλα και παίξε με τους πρωταθλητές στο μεγαλύτερο τουρνουά «3on3» της πόλης!

Περισσότερες λεπτομέρειες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της GBA που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το τουρνουά 3 on 3 Streetball www.gbastreetball.gr