Άμπρα Κατάμπρα κι όνειρα γλυκά στο θέατρο Αυλαία

Θέατρο σε έμμετρο λόγο με αφηγηματική μίμα, live πιάνο και τραγούδι, χορό, παραμύθια, video-wall και κεράσματα για τους μικρούς φίλους!

Οι μανταΜίτσες, εφτά νέες ηθοποιοί και μία μουσικός, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα, έρχονται στο θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Avlaia 4 kids με την μαγική παράσταση Άμπρα κατάμπρα…κι όνειρα γλυκά!, την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις 11:30.

Ο Βίνσεντ δεν πάει για ύπνο τι κι αν τέλειωσε το δείπνο. Η φαντασία του οργιάζει όταν σβήνει το φως τη νύχτα και η ντουλάπα κρύβει φόβους. Οι ήχοι μοιάζουν απειλητικοί και κάτω απ’ το κρεβάτι ποιός ξέρει τι υπάρχει. Γιατί δεν είναι τόσο απλό κι ένα «Κοιμήσου δεν υπάρχει τίποτα!» δεν είναι αρκετό.

Οι φόβοι θα φύγουν όταν η φαντασία δείξει στα παιδιά μας, πως ότι κρύβει το δωμάτιο είναι οι φίλοι της νύχτας που βγαίνουν, όχι για να μας τρομάξουν, άλλα για να κρατήσουν συντρόφια στα όνειρά μας. Έχουν έρθει για να μας νανουρίσουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και να μας αιχμαλωτίσουν στον μαγικά στοιχειωμένο κόσμο τους που τελικά δεν είναι και τόσο κακός.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Σκηνογραφία: Τόνια Νικολαΐδη
Ενδυματολογία/Μετάφραση: Όλγα Κωστάκη
Μουσική: Λίνα Ζηνά
Φωτογραφίες: Λίνα Προβή

Αφίσα: Αγάπη Σωτηροπούλου
Μακιγιάζ: Τζίνα Κυριαζή
ΜανταΜίτσες: Στέλλα Γεωργουλέα, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου.

Γενική είσοδος 8€

Θέατρο Αυλαία / Πλατεία ΧΑΝΘ (πλευρά Τσιμισκή) / Πληροφορίες & κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310237700

Επιμέλεια: Εβελίνα Συρίγου