Αποκριάτικα Εργαστήρια από το Playroom στο six d.o.g.s στην Αθήνα

hands

Το Playroom παρουσιάζει δυο αποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά που θέλουν να δώσουν τις δικές τους μαγικές πινελιές δημιουργικότητας και έκφρασης αυτές τις απόκριες. Τα εργαστήρια θα ξεδιπλωθούν στο Project Space του six d.o.g.s και απευθύνονται σε καλλιτέχνες ηλικίας 4-12 ετών.

Το Playroom σας καλεί στη πιο χρωματιστή αποκριάτικη γιορτή της πόλης! Μικροί και μεγάλοι αλλάζουν ρόλους στη στιγμή! Μια κόκκινη μύτη ή ένα καπέλο από εφημερίδα αρκεί για να μας μεταφέρει σε άλλους χωροχρόνους. Και το ποιο σημαντικό: κανείς δεν μας κοιτάει με περιέργεια στο δρόμο όταν φοράμε τα χρωματιστά φτερά στην πλάτη!

Οι μικροί καλλιτέχνες θα κατασκευάσουν τις πιο ιδιότυπες μάσκες με θέμα το Μαγικό Δάσος! Εξωτικά πουλιά και παραδείσια φυτά, ζώα που δεν έχει ξανασυναντήσει ο άνθρωπος και υπερμεγέθη καλόκαρδα έντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Project Space του six d.o.g.s. Στο τέλος των εργαστηρίων, κάθε μικρός καλλιτέχνης θα χορέψει γύρω από τον Κύριο Γαϊτανάκη, ειδικό προσκεκλημένο του Playroom, φορώντας τη δική του μοναδική χαρτο-στολή. O χώρος, ως άλλη επιφάνεια εικαστικής δημιουργίας, θα διαμορφωθεί ειδικά για το κάθε εργαστήριο και τα καλλιτεχνικά παιχνίδια είναι όπως πάντα εμπνευσμένα από την ιστορία της τέχνης και τη σύγχρονη τέχνη.

Ημερομηνίες και ώρες εργαστηρίων

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ώρες Λειτουργίας: 11:30 – 14:10

2 τμήματα την ημέρα: 11:30 – 12:40 για παιδιά 4 – 5 ετών και 13:00 – 14:10 για παιδιά 6 – 10 ετών

Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: 70 λεπτά

Κόστος εισιτηρίου: 12 ευρώ το παιδί

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη

Δηλώσεις συμμετοχής

mail: playroomplayroom@gmail.com, subject: six dogs / αριθμός παιδιών, ηλικία και όνομα κράτησης

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6945975965 και 6977667344

Aβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

TV TEMPLATE BLACK