Κλαμπ Μπαμπάδων: Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Από κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα σε ρόλο… χαζομπαμπά φαίνεται πως έχει μεταπηδήσει πλέον ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αφού φαίνεται πως δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να φροντίσει τη μικρή κορούλας που απέκτησε πριν από περίπου οκτώ μήνες με τη σύζυγό του και πολιτική ρεπόρτερ, Ράνια Τζίμα.

Το ζευγάρι που απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση και τον… θυελλώδη έρωτά του, απολαμβάνει πια μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και οι δύο μοιάζουν να έχουν αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του μωρού τους, που γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η τριμελής και ευτυχισμένη οικογένεια πιάστηκε στα… πράσα σε πρόσφατή έξοδό τους στο Μοναστηράκι, όπου ο νεαρός πολιτικός ανέλαβε εξολοκλήρου το… pampering της οκτώ μηνών κόρης του, όταν ξύπνησε από τον ύπνο της και ξεκίνησαν τα… δύσκολα!

Πιο συγκεκριμένα, καθισμένοι σε κεντρικό καφέ της Αθήνας και ενώ απολάμβαναν τον μεσημεριανό καφέ τους στον ήλιο, το μωρό ξύπνησε και τότε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έσπευσε να το σηκώσει από το καροτσάκι του και να το ταΐσει με το μπιμπερό, αδιαφορώντας για την αναγνωρισιμότητά του και όποιο αδιάκριτα βλέμματα μπορεί να ήταν στραμμένα επάνω τους!

Την ίδια στιγμή, η Ράνια Τζίμα φαίνεται να έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη στο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, μιας και δεν εμφανίστηκε να προσπαθεί να διορθώσει ή να βοήθησε τον «μικρομπαμπά» Γαβριήλ, αλλά συνέχισε με άνεση και γεμάτη ευτυχία να πίνει το ρόφημά της, χαζεύοντας τους δύο έρωτες της ζωής της!

Δείτε άλλον έναν μπαμπά του κλαμπ μπαμπάδων εδώ.

Πηγή: tlife