Είναι καλό να είσαι μπαμπάς. Είναι καλύτερο να είσαι φίλος…[video]

Το να είσαι μπαμπάς δεν αποκλείει απαραίτητα το να είσαι ταυτόχρονα και καλός φίλος.

«Είναι καλό να είσαι μπαμπάς. Είναι καλύτερο να είσαι φίλος.» Αυτός είναι ο τίτλος μιας πολύ επιτυχημένης διαφήμισης για τους χυμούς Robinsons στην Αγγλία.

Πολλοί γονείς σήμερα θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την ευτυχία των παιδιών τους παρά την προετοιμασία των παιδιών τους για την ενήλικη ζωή. Πιστεύουν ότι το να είσαι φίλος είναι πιο σημαντικό από το να είσαι γονιός. Το να είσαι πατέρας είναι ταυτόχρονα τεράστια χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη. Αν όμως για να κερδίσεις την εύνοια των παιδιών σου, προτιμάς να είσαι περισσότερο φίλος παρά γονιός, τότε μάλλον κάτι θα χάσεις στην πορεία. Γιατί με αυτόν τον τρόπο λείπει η πειθαρχία και ο ρόλος της καθοδήγησης και αναστέλλεται η κατανόησή των παιδιών για το τι χωρίζει από τους ενήλικες. Γιατί να πρέπει ένα παιδί να σέβεται έναν γονέα ο οποίος συμπεριφέρεται όπως ένας φίλος;

Η διαφήμιση είναι πραγματικά πολύ καλή και συγκινητική. Απλά πιστεύουμε ότι θα ήταν ακόμα καλύτερη αν το μήνυμα της ήταν «Είναι καλό να είσαι φίλος. Είναι καλύτερο να είσαι μπαμπάς».

Δείτε τη διαφήμιση εδώ:

Πηγή: Proactivedads.com