Εκδήλωσεις για παιδιά: 2 παιδικά βιβλία

Εκδήλωσεις για παιδιά αλλά και για γονείς! Σας προτείνουμε δύο εκδηλώσεις στα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, τον Φεβρουάριο 2017

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, 12.00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, 2ος όροφος)

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο 5 μύγες και μία τρομπέτα (εκδ. Μικρή Σελήνη)

Πέντε πολύ «ανήσυχες» μύγες περνούν τη μέρα τους πετώντας από σπίτι σε σπίτι μέχρι που πέφτουν πάνω σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο αντικείμενο! Και τότε το παιχνίδι ανακάλυψης ξεκινά. Μήπως είναι βάζο, μήπως τηλεσκόπιο ή μήπως σκούπα μάγισσας; Μπα, μάλλον πρόκειται για μια τεράστια οδοντόβουρστα!

Ελάτε να διαβάσουμε, να ανακαλύψουμε και να αναρωτηθούμε! Έχουμε όλη την ίδια οπτική γωνία στην παρατήρηση του κόσμου; Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος της μέρας τίποτε γύρω μας δεν θα είναι ίδιο με πριν!

Για παιδιά από 4 ετών

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, 12.00

Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το “Η μεγάλη των τεράτων σχολή της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου (εκδ. Μεταίχμιο)

Από τη μεγάλη των τεράτων σχολή αποφοιτούν μόνο τέρατα σωστά. Τέρατα φοβερά και πέρα για πέρα αληθινά. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει ένας μαθητής που είναι καλοσυνάτος και ευγενής; Τότε τον περικυκλώνουν οι εκπαιδευτές και τον απειλούν; Ή γίνεσαι τέρας φοβερό ή παίρνεις πόδι αποδώ!

Μικροί και μεγάλοι μαζί με το πιο χαριτωμένο τερατάκι, το Σίμο, και τη συγγραφέα Τζένη Κουτσοδημητροπούλου θα μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας, θα παίξουν και θα φτιάξουν χαμόγελα πλατιά και τέρατα παράξενα και χρωματιστά!

Για παιδιά από 4 ετών!