Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Πρώτη Μέρα Στο Σχολείο

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12.30 το μεσημέρι στο Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Πρώτη Μέρα Στο Σχολείο της Νικολέτας Κόστα, με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου.

Το εργαστήρι διαπραγματεύεται τους φόβους και τις προσδοκίες των παιδιών, όταν μεγαλώνοντας έρχονται αντιμέτωπα με ένα νέο σχολικό περιβάλλον. Οι μικροί μας φίλοι μοιράζονται αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, φαντάζονται το σχολείο των ονείρων τους και προετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα, πριν μπουν για πρώτη φορά στη σχολική τάξη. Με τους καινούργιους τους φίλους επινοούν τρόπους για να ξεκινήσουν με χαμόγελο την υπέροχη περιπέτεια της γνώσης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Γιάννης δε θέλει να πάει στην πρώτη δημοτικού. Φοβάται πολύ. Όταν όμως βλέπει το καινούργιο του σχολείο και τους συμμαθητές του, αλλάζει γρήγορα γνώμη και γίνεται το πιο χαρούμενο πρωτάκι!

Πληροφορίες:

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 26 Αυγούστου).

Είσοδος ελεύθερη.

Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 26 00 85

www.oxygono-metaixmio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected]. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Επιμέλεια κειμένου: Εβελίνα Συρίγου

Πηγή: Ipolistonkosmo.gr