Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά

Εν ψυχρώ δολοφονία το πρωί της Τετάρτης στις 08.15 στην περιοχή των Γλυκών Νερών έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο στην οδό Σαλώνων. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες και μια γυναίκα τραυματίστηκε.

Ο άνδρας που εργαζόταν ως μπράβος της νύχτας, φέρεται να βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο και μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο. Λέγεται Βασίλης Γρίβας και είχε διακριθεί ως μπόντι μπίλντερ.

Μία γυναίκα, πιθανότατα μητέρα παιδιού, έχει τραυματιστεί από εξοστρακισμό σφαίρας.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει βρεθεί καμμένο στην οδό Αγαμέμνονος περίπου 600 μέτρα από το σημείο, εξετάζεται εάν είναι των δραστών. Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο και για μία μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι πιθανότατα φορούσαν κράνη.

Μια μητέρα μαθητή του σχολείου που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε οτι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προσευχή των μαθητών και περιέγραψε όσα είδε.

«Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του», είπε.

πηγή