Ενδιαφέροντα νέα που διάβασα σήμερα στο ίντερνετ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα ξεκίνησα την ημέρα μου με ζεστό καφέ και πρωινή ενημέρωση στο διαδίκτυο.

Ήταν ένα τρελό Σαββατοκύριακο και ομολογώ πως οι περισσότερες ειδήσεις που διάβασα δεν ήταν θετικές, ΟΜΩΣ, για ακόμη μία φορά τα νέα που αφορούν τα παιδιά είναι ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα κι έτσι σας μεταφέρω όσες με εντυπωσίασαν:

«Babyδίνω»

Με κοινό παρανομαστή το παιδί, και με το σύνθημα «Babyδίνω», τo Babylino Sensitive και η Lidl Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεισφέροντας στην κάλυψη όλων των αναγκών σε βρεφικές πάνες των σωματείων και ιδρυμάτων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της.

Aπό 16 μέχρι 21 Οκτωβρίου, 2017, με την αγορά κάθε συσκευασίας Babylino Megapack σε μοναδικά προνομιακή τιμή, από οποιοδήποτε κατάστημα Lidl, τα Babylino προσφέρουν 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Ο στόχος της ενέργειας αυτής είναι να καλύψουν εξολοκλήρου τις ανάγκες εκατοντάδων βρεφών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Φυσικά και τον επικροτώ, τον στηρίζω και σας παρακινώ να αγοράσετε πάνες προσφέροντας περισσότερες σε παιδάκια που έχουν ανάγκη!

Παιδί 5 ετών συγκεντρώνει χρήματα για τους συμμαθητές της

Στο νηπιαγωγείο Sunshine Oelfke, στο Μίσιγκαν ένα κοριτσάκι ετών 5 συγκεντρώνει χρήματα για τους συμμαθητές της που δεν φέρνουν στο σχολείο γάλα.

Τι εννοώ; Κάθε μεσημέρι στο σχολείο της, ξαπλώνουν και μετά πίνουν γάλα. Η μικρή Ηλιαχτίδα (όνομα και πράγμα) παρατήρησε πως κάποια παιδιά δεν έπιναν ποτέ γάλα και σε δεύτερο χρόνο έμαθε πως οι οικογένειες τους δεν είχαν χρήματα για να το παρέχουν.

Με τη βοήθεια της μητέρας της δημιούργησε μία σελίδα μέσα από την οποία καθημερινά συγκεντρώνει χρήματα που διασφαλίζουν πως κάθε παιδί έχει γάλα για να πιεί.

Η γιαγιά της δήλωσε πως η Ηλιαχτίδα αντιλαμβάνεται πως σε κάποια παιδιά δεν αρέσει το γάλα όμως, θέλει έχουν όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να πιούν γάλα αν το λαχταρούν.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε μπείτε στη σελίδα: gofundme.com

Τα απίστευτα κοστούμια του Neil Patrick Harris για το Χάλογουιν

Μία από τις αγαπημένες μου σειρές είναι το How I Met your Mother και ένας εκ των ηθοποιών αυτής είναι ο Neil Patrick Harris.

Κάθε χρόνο στη περίοδο του Χάλογουιν ετοιμάζει με την οικογένειά του τα πιο ιδιαίτερα κοστούμια. Βρήκα λοιπόν τα κοστούμια των ετών που πέρασαν και ανυπομονώ για το φετινό! Γενικά, μου αρέσει πολύ να «παρτάρουν» οι γονείς για να μαθαίνουν τα παιδιά παραδόσεις με κέφι!

Δείτε όλες τις μεταμφιέσεις τους εδώ.

Μία εξαιρετική καμπάνια που δείχνει τι μπορούν να κάνουν παιδιά με σπάνια νοσήματα

Ένα χρόνο πριν οι Irena Mila, Elena Fidanovska, Verica Piperevska «ηθικοί αυτουργοί» των καλλιτεχνικών αποτελεσμάτων, η κοινωνιολόγος Ivanna Hadzievska, η Ance Tufekdzieva με την Daniela Mircheska είναι μητέρες παιδιών με σύνδρομο Down και Αυτισμό και η Teano Cardula αδελφή της Ερατώς ξεκίνησαν ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με τίτλο „Awakening“.

Κάθε φωτογραφία δείχνει μία άλλη πλευρά ανθρώπων με σπάνια σύνδρομα. Κάθε άνθρωπος σε κάτι υπερτερεί, κάτι του αρέσει, κάτι απολαμβάνει να κάνει.

Εμένα προσωπικά με συγκίνησαν τα πρόσωπα και η αυθόρμητη αποτυπωμένη τους χαρά.

Η Τζέιν θέλει να ζωγραφίσει όλο τον κόσμο με νερομπογιές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.