Επικίνδυνες αποστολές DIY

Laser παντού και ναι…θα γίνει χαμός!

Κάθε φορά που μένεις μαζί τους στο σπίτι διαπιστώνεις πως πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς καινούριες ιδέες για παιχνίδι για να μη βαριούνται. Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, σκέφτεσαι, και τότε έρχεται στο μυαλό σου εκείνη η σκηνή από την ταινία δράσης που είδες το προηγούμενο βράδυ.

Θα χρειαστείς:

–  αρκετά μέτρα χρωματιστό σπάγκο, μια μπομπίνα καλύτερα και κόψε όσα μέτρα θέλεις. Αν θέλεις, αντί για σπάγκο, μπορείς να πάρεις ρολό από χαρτί κρεπ.
– χαρτοταινία ή κολλητική ταινία
– ψαλίδι

Προετοιμασία:

– Κόψε σε λωρίδες το σπάγκο ή το χαρτί κρεπ σε διάφορα μήκη και
– Κόλλησε τις λωρίδες σε διάφορα σημεία στις δυο πλευρές ενός χολ.
– Σε όσο περισσότερα σημεία του σπιτιού τις κολλήσεις, τόσο καλύτερα γιατί θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα τέλειο ιστό από υποτιθέμενα laser.

Έτοιμος. Το παιχνίδι ξεκινά! Άφησε το παιδί να προσπαθήσει να περάσει από τη μία πλευρά στην άλλη χωρίς να ακοθυμπήσει τις «ακτίνες laser». Πάρε και εσύ μέρος, αλλά πρόσεξε μη πάθεις κανά λουμπάγκο…

Επιμέλεια: Ελεονώρα Κανάκη

Πηγή: Ifeelkid.gr

Ελεονώρα Κανάκη

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του superdad, άλλαξαν πολλά… Πλέον δηλώνω νέα μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας, νοικοκυρά, νοσοκόμα, ψυχολόγος, παιδαγωγός, ενώ αυτή η λίστα με τους νέους και παλιούς ρόλους δεν έχει τελειωμό… Αυτό που μου αρέσει είναι να αναζητώ και ν’ ανακαλύπτω καθημερινά φρέσκιες ιδέες για γονείς και ό,τι νέο “παίζει” από τον κόσμο των παιδιών!