Εργαστήριο φυσικής δόμησης στη Χαλκιδική

Το εισαγωγικό εργαστήρι φυσικής δόμησης που θα πραγματοποιοιθεί στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής από τις 21 – 24 Αυγούστου καλεί μικρά και μεγάλα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το μυαλό και τα χεριά τους και να φτιάξουν καινοτόμες κατασκευές!

Το cob.gr επέλεξε τη Χαλκιδική για να οργανώσει το τρίτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου το εργαστήριο με θέμα τη φυσική δόμηση. Η ομάδα θα χτίσει μια υπαίθρια κουζίνα με χωμάτινο νεροχύτη, ξυλόφουρνο, ψησταριά και rocket stove. Η κατασκευή θα έχει και αυτοστηριζόμενη στέγη. Θα χρησιμοποιήθουν cob, γαιόσακοι, πλιθιά, τσατμά και ασβέστη με κουρέλια και οι συμμετέχοντας θα σοβατίσουν με χώμα, ασβέστη και τάντελακτ.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων: Στόχος είναι να υπάρχει καθημερινά μια οκτάωρη (+) ενασχόληση με ενδιάμεση διακοπή για ελαφρύ γεύμα και ξεκούραση.

Χρόνος: Aπό Πέμπτη 21 μέχρι και Κυριακή 24 Αυγούστου, με συγκέντρωση και ενημέρωση των συμμετεχόντων το απόγευμα της Πέμπτης.

Διαμονή: Με σκηνές στο χώρο του εργαστηρίου

Διατροφή: Χορτοφαγική με βιολογικά προϊόντα

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Στείλτε e-mail στο [email protected] με την ένδειξη «συμμετοχή στο εργαστήριο φυσικής δόμησης», στο οποίο να αναγράφεται το όνομά σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το από που θα έρθετε. Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο 6932568126.

Κόστος συμμετοχής: 65€ ανά άτομο, ποσό που συμπεριλαμβάνει και την διατροφή (πρωϊνό, γεύμα, δείπνο).

Επιμέλεια κειμένου: Εβελίνα Συρίγου

Πηγή: Πυγολαμπίδες στο κλουβί