Η Μιμή η Νευρική

Εκδήλωση με αφορμή τη σειρά βιβλίων Η ΜΙΜΗ Η ΝΕΥΡΙΚΗ της Μέγκαν Μακ Ντόναλντ, με την εμψυχώτρια Φωτεινή Βελκοπούλου.

Η Μιμή είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, φιλοδοξίες και όνειρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της. Έχει όμως πολλά νεύρα και στραβομουτσουνιάζει συνέχεια. Μπορεί η Μιμή να είναι ένα κορίτσι ζωηρό, δεν είναι όμως καθόλου, μα καθόλου βαρετό. Πώς θα ήταν άραγε αν μπαίναμε κι εμείς για λίγο στον κόσμο της Μιμής και ζούσαμε μαζί κάποιες από τις περιπέτειές της; Με οδηγό την ηρωίδα της διάσημης σειράς επιστρέφουμε στο σχολείο, φτιάχνουμε το δικό μας ΕΓΩ-κολάζ, σώζουμε τον πλανήτη από οικολογική καταστροφή, γινόμαστε διάσημοι και αυτά είναι μόνο λίγα από όσα μας περιμένουν.

Η σειρά έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Έχει σαρώσει τα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και είναι η αγαπημένη παιδιών, γονιών, δασκάλων και βιβλιοθηκονόμων σε πολλές χώρες.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στις 12.30 το μεσημέρι

ΟΞΥΓΟΝΟ
Βιβλιοπωλείο – Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Ολύμπου 81, 54631, Θεσσαλονίκη
, Τηλ.: 2310 260085

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.