Ημέρες υγείας και ποιότητας ζωής στο Avenue

shutterstock_111297197

Το εμπορικό κέντρο Αvenue παρουσιάζει σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις με στόχο την προσφορά σημαντικών γνώσεων στο κοινό με διαδραστικό τρόπο.

Πιο αναλυτικά:

– Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 17:00 το AVENUE σε συνεργασία με το www.4yourfamily.gr, παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο «Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μας; Ώρα για απενοχοποίηση!». Μια ομάδα έγκριτων επιστημονικών συνεργατών, θα βρεθούν στο εμπορικό κέντρο προκειμένου να αγγίξουν ένα θέμα που απασχολεί τους σύγχρονους γονείς. Η Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Αλεξάνδρα Καππάτου, ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Νίκος Καφετζόπουλος κι η Ολυμπιονίκης judoko, Μαρία Καραγιαννοπούλου, θα συνομιλήσουν με το κοινό σε μια διαδραστική ημερίδα με δώρα και εκπλήξεις. Το συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος και συνιδρύτρια του www.4yourfamily.gr, Αθανασία Ανεζάκη.

Adorable family baking together in the kitchen

Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης:

Αλεξάνδρα Καππάτου, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος: Υπάρχουν ιδανικοί γονείς; Πετάξτε τις ενοχές κι αντιμετωπίστε με θετικό τρόπο τη γονεϊκότητα.

Νίκος Καφετζόπουλος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος: Απενοχοποιήστε τη σωστή διατροφή. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε!

Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης Judo: Πολύτιμες συμβουλές για να κάνετε την άσκηση παρέα με τα παιδιά σας… παιχνίδι!

– Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί αλλά και στις 5 το απόγευμα, με αφορμή την έναρξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7/11), ειδικοί από τη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ θα δώσουν συμβουλές για επιτυχή μητρικό θηλασμό και φροντίδα του νεογνού. Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της μητέρας και καθησυχάζουν τις ανησυχίες της, ώστε να γίνει ευκολότερη η εγκατάσταση του μητρικού θηλασμού.

breastfeeding-benefits-study

– Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει μεγάλη διήμερη εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης & Σκολίωσης για μαθητές γυμνασίων αλλά και για ενήλικες. Εξειδικευμένοι επιστήμονες, θα συμβουλεύσουν το κοινό για την πρόληψη, την άσκηση και φυσικά δε θα λείψουν… πολλές εκπλήξεις!

Στιγμιότυπο 2014-10-25, 12.40.03

Οι εκδηλώσεις γίνονται με την ευγενική χορηγία του Τμήματος καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής του Φαρμακείου του Avenue.

Πληροφορίες:

Εμπορικό Κέντρο Avenue, Λ. Κηφισίας 41-47, Παράδεισος Αμαρουσίου

T: 210 6100901

www.avenuemall.gr

www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

AVENUE

Eπιμέλεια κειμένου: Εβελίνα Συρίγου