Ιωνικές Μέρες 2014 με Προσκοπικά Δρώμενα

Οι Πρόσκοποι Περισσού κι οι Αεροπρόσκοποι Ν.Ιωνίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ν.Ιωνίας για τις Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2014, διοργανώνουν τα Προσκοπικά Δρώμενα για όλα τα παιδιά του Δήμου, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20/9: Κυνήγι Θησαυρού στη Νέα Ιωνία

Η έναρξη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί από την Εστία των Αεροπροσκόπων Ν.Ιωνίας (5ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας – Α.Κάλβου 103 Ν.Ιωνία) στις 09:30πμ.

Το Κυνήγι Θησαυρού θα καλύψει ιστορικά σημεία της Νέας Ιωνίας και θα είναι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στα κεντρικά σημεία των σταθμών θα βρίσκονται μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι άλλοτε οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα κι άλλοτε οι γρίφοι. Φυσικά, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δραστηριότητες που θα τις μάθετε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιουργείστε ομάδες 6-9 ατόμων κι οι νικητές θα κερδίσουν δώρα έκπληξη!

Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν με αποστολή της φόρμας συμμετοχής που θα βρείτε στο site: www.4perissou.gr στα emails: [email protected] και [email protected]

Κυριακή 21/9: Προσκοπικά Παιχνίδια

Εκδήλωση με προσκοπικά πολυδρώμενα στον πεζόδρομο της Λεωφόρου Ηρακλείου στα Πευκάκια στο Ξύλινο Βαγόνι των Προσκόπων Περισσού (Λ.Ηρακλείου 190 Πευκάκια), από τις 10:00πμ έως τις 15:00μμ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και τα παιδιά θα μπορέσουν να παίξουν δεκάδες προσκοπικά παιχνίδια, όπως: αναρρίχηση σε πίστα ύψους 5 μέτρων, τοξοβολία, flyingfox, προσκοπική κατασκευή με οικολογικά υλικά, γιγάντιο φιδάκι, ψάρεμα και άλλα ευφάνταστα παιχνίδια! Επιπλέον, όλα τα παιδιά θα βιώσουν τον προσκοπικό τρόπο ζωής μαγειρεύοντας το δικό τους γεύμα σαν Πρόσκοποι!

Τα Προσκοπικά Δρώμενα απευθύνονται σε παιδιά από 7-14 ετών και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6945290509, 6936909923 ή στο site: www.4perissou.gr

 

Επιμέλεια κειμένου: Ελεονώρα Κανάκη