Καλοκαιρινή απασχόληση στη ΧΑΝΘ για παιδιά

Η Χ.Α.Ν.Θ σκεπτόμενη τους γονείς και φέτος το καλοκαίρι συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καλυφθεί η ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι κι η ανάγκη των γονιών για ασφαλή επιλογή, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος του παιδιού τους καλύπτεται από πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων. Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, ν’ αθληθούν και να διασκεδάσουν στο διάστημα των θερινών τους διακοπών στις εγκαταστάσεις του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θ. στο κέντρο της πόλης.

Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Θερινής Απασχόλησης χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους. Περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινκ-πονκ, βόλεϊ, τζούντο), θεατρικό παιχνίδι (με θεατρικές παραστάσεις στο τέλος της εβδομάδας), εικαστικά (κατασκευές και ζωγραφική), μοντέρνο χορό και ομαδικά παιχνίδια. Ειδικοί παιδαγωγοί, γυμναστές και προπονητές συντονίζουν και πραγματοποιούν το πρόγραμμα, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για ασφαλή, δημιουργική και κυρίως ξέγνοιαστη αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών τους.

Η Θερινή Απασχόληση στη Χ.Α.Ν.Θ. Θα διαρκέσει όλο καλοκαίρι μέχρι και την έναρξη των σχολείων, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, και λειτουργεί από τις 7:30 το πρωί έως στις 15:45 το μεσημέρι , Δευτέρα με Παρασκευή για όσες και όποιες εβδομάδες επιλέξετε.

Τ: 2310 241007

Επιμέλεια κειμένου: Εβελίνα Συρίγου

Πηγή: cityportal.gr