Κατακτήστε την τέχνη της επικοινωνίας

Με φορτισμένες τις μπαταρίες του επιστρέφει το Believe In You για τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων της…σεζόν!

«Ο τρόπος που επικοινωνούμε με τους άλλους είναι καθοριστικός για την ποιότητα της ζωής μας» είχε πει ο Anthony Robbins και είναι αλήθεια! Επικοινωνία, λοιπόν, είναι ο τίτλος του νέου κύκλου και σκοπός του είναι να καλύψει πλήρως όλες τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά στο φιλικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Το Believe in you αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

01/09 – Η τέχνη της επικοινωνίας
03/09 – Πώς να κάνετε και να δέχεστε κριτική
05/09 – Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων
08/09 – Διεκδικητικότητα
10/09 – Διαπραγματεύσεις
12/09 – Διαχείριση συγκρούσεων

Εισηγήτρια: Κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 25€ με δώρο το ημερολόγιο στοχοθεσίας και μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Κατοχυρώστε τη θέση σας κάνοντας την πληρωμή:

1) Μέσω viva.gr ή του τηλεφωνικού αριθμού 11876 ή στις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων:

2) Με κατάθεση στην τράπεζα Eurobank (αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136 με όνομα δικαιούχου Ευαγγελία Ξυραφά). Θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.  Προκειμένου να την κατοχυρώσετε οριστικά, θα πρέπει να κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό που αναφέρεται παραπάνω και να μας ενημερώσετε μέσω email στο [email protected] αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.

*Μπορείτε να πληρώσετε και με την παρουσία σας στο χώρο μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ:

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα

Ώρες διεξαγωγής: 17:30-20:30

Ώρα προσέλευσης: 17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281