Μια υπερπαραγωγή LEGO στο The Mall Athens

Το The Mall Athens υποδέχεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το LEGO® FESTIVAL

Κάθε μέρα έως και τις 31 Μαΐου, το The Mall Athens υποδέχεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το LEGO FESTIVAL, χαρίζοντας σε όλη την οικογένεια ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, σε 18 διαφορετικά σημεία LEGO.

Το εμπορικό κέντρο μας προσκαλεί να παίξουμε και να δημιουργήσουμε, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια χρωματιστά τουβλάκια LEGO! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους φανταστικούς ήρωες LEGO από κοντά, και ταυτόχρονα να συμμετάσχουν σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις διεκδικώντας μοναδικά δώρα, αλλά και την ευκαιρία να κερδίσουν το δίπλωμα του κατασκευαστή LEGO 2014!

Οι λάτρεις των LEGO θα μπορούν να «χτίσουν» το δικό τους κόσμο με τις δημιουργίες τους, στους χώρους του The Mall Athens, το οποίο θα φιλοξενήσει αμέτρητα LEGO minifigures σε όλα τα επίπεδά του. Συναρπαστικές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στο ζωολογικό κήπο LEGO DUPLO, να γνωρίσουν τους ατρόμητους ήρωες του LEGO Hero Factory, να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τις LEGO Friends στη Χάρτλέϊκ Σίτυ, αλλά και να λάβουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό αυτοκίνητο.

Οι πιο τολμηροί θα κληθούν να υπερασπιστούν το Τσι και να σώσουν το CHIMA από την καταστροφή με τη βοήθεια των σπίντορ τους, ενώ για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν λίγο πιο μακριά, οι χαρακτήρες των LEGO STAR WARS θα βρίσκονται εκεί για να τους μεταφέρουν σε έναν μακρινό γαλαξία, στο πλευρό των Τζεντάι! Ακόμη, οι επισκέπτες του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, φτιάχνοντας το δικό τους ρομπότ με τα LEGO MINDSTORMS, και χτίζοντας τη δική τους πόλη με τα LEGO CITY!

Είσοδος Ελεύθερη

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 20:00

Σάββατο: 11:00 – 19:00

Κυριακή 11:00 – 15:00 (μόνο στο 3ο επίπεδο)

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

Για ηλικίες από:

3-5
5-9
9-12
12+