Μολις “βγήκε” Monopoly Έκδοση Mario Kart!

Monopoly, το παιχνίδι που λατρεύουμε να μισούμε. Είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που παίζεται από όοολη την οικογένεια με την ίδια ευχαρίστηση προκαλώντας γέλιο και… εντάσεις, πολλές εντάσεις (καμιά φορά πετιούνται και πιόνια αλλά συνήθως είμαστε μία “ωραία ατμόσφαιρα”).

Πέρα από την πλάκα, είναι γεγονός πως οι οικογένεις που παίζουν μαζί, μένουν μαζί!

Η παιχνιδοθεραπεία μας φέρνει πιο κοντά και προσφέρει οφέλη που συνήθως δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά. Στα νέα της ημέρας λοιπόν…

Μολις “βγήκε” Monopoly Έκδοση Mario Kart!

Το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι που μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει σε 1144 διαφορετικές εκδόσεις, μόλις κυκλοφόρησε σε ακόμη μία!

Η Hasbro και Nintendo μόλις “έδωσαν” στην κυκλοφορία τη Monopoly Gamer: Mario Kart, τη νεότερη έκδοση που βάζει στο παιχνίδι χαρακτήρες του ανεπάληπτου Super Mario.

Οι χαρακτήρες που μπορείτε να επιλέξετε είναι ο Mario, η Princess Peach, ο Luigi, ή ο Φρύνος και καθένας από αυτούς έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα… Τι σημαίνει αυτό; ότι το επιτραπέζιο παιχνίδι αυτής της έκδοσης έχει έξτρα χαρακτηριστικά. Αν δηλαδή επιλέξετε τον Φρύνο (Toad) και πέσετε στην επιλογή “Power-Up Boost,”  τότε κάθε παίκτης είναι υποχρεωμένος να σας πληρώσει με ένα νόμισμα. Αν ναι… Τα χρήματα αντικαθιστούνται με νομίσματα!

Οι παίκτες αγωνίζονται να κάνουν δικές τους τοποθεσίες όπως τον Rainbow Road και το Bowser’s Castle.

Επίσης, οι “φυλακή” έχει αντικατασταθεί με επιλογή να.. πετάς μπανάνες στους άλλους παίκτες…

Για να συνοψίσουμε… Γίνεται χαμός με αυτή την έκδοση και προτείνουμε σε όσους την αγοράσουν να μας γράψουν εντυπώσεις!

Στην Ελλάδα δεν έχει φτάσει ακόμη αλλά σύντομα ελπίζουμε να διατεθεί προς πώληση.