Οι Xana Zoo και πάλι κοντά σας…

Small kids

Oι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το παιδικό κοινό και όχι μόνo, θα βρίσκεται κάθε Κυριακή στο Γκάζι.

Για τρίτη συνεχή χρoνιά η «Αγελάδα», ο «Αστακός», ο «Βάτραχος», η «Χελώνα», το «Πάντα» και όλοι οι καινούργιοι, φανταστικοί ήρωες της Χοραλίας μαζί με τον δημιουργό τους Μάνο Βαφειάδη σας καλωσορίζουν στο σπίτι τους, στο σπίτι σας, στo Xana Zoo Kid’s Club. Η Τερέζα, ο Άρης, η Ελένη ο Αστέρης και η Νίκη έρχονται να ζωντανέψουν ένα μαγικό κόσμο μπροστά στα μάτια των μικρών μας φίλων! Όλοι οι ήρωες είναι εκεί, παρατάχθηκαν σε σειρά, φόρεσαν τις ομορφότερες στολές τους και σας περιμένουν με ανυπομονησία να διασκεδάσετε μαζί τους, μικροί και μεγάλοι.

Μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για παιδικά πάρτι, οι εορτάζοντες γίνονται πρωταγωνιστές. Δεν πρόκειται για μια απλή παράσταση αλλά για ένα διαδραστικό υπερθέαμα. Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν, πρωταγωνιστούν και διαμορφώνουν τη ροή της παράστασης και πολλές φορές ακόμα και τα τραγούδια.

photodune-4838850-happy-kids-jumping-m-e1405492939638

 

Προσοχή όμως! Επειδή έτσι ξαφνικά μπορεί να εμφανιστεί ο “Φαταούλας” και να αρχίσει να κλέβει τα πράγματα μας… Γονείς, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, νονούς και νονές, θείους και θείες μπορείτε να επισκεφθείτε το Xana Zoo Kid’s Club είτε με την οικογένεια είτε με τους αγαπημένους σας είτε ακόμα και με το σχολείο σας. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί στους εορτάζοντες το Happy Birthday!, όσο στην οθόνη θα βλέπουμε τις φατσούλες αυτών που γιορτάζουν!

Πληροφορίες:

www.facebook.com/XanaZooKidsClub

Ιερά Οδός 11, Γκάζι

T: 213 018 50 50

Ώρες παραστάσεων: κάθε Κυριακή στις 11:30 το μεσημέρι

Έναρξη από Κυριακή 2 Νοεμβρίου

poster_kidsclub_50x70_2014LR

Επιμέλεια κειμένου: Eβελίνα Συρίγου