Παραμύθια στο ασανσέρ

563_563_0916_-_antigrafo

Μπορεί ένα ασανσέρ να γίνει η μυστική είσοδος για το μαγικό κόσμο των παραμυθιών; Τι κοινό έχουν ένας τρομαγμένος γίγαντας με ένα πονηρό φίδι; Είναι άραγε πάντα ευτυχισμένος όποιος έχει τα πολλά;

Πέντε αμίλητοι και σκυθρωποί άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται μέσα σ’ ένα ασανσέρ, ώσπου μια μέρα μπαίνουν στη ζωή τους τα ελληνικά λαϊκά παραμύθια εμπλέκονται στην καθημερινότητα τους και τότε όλοι και όλα αλλάζουν… Παραμύθια στο ασανσέρ, μία σύγχρονη μεταφορά λαϊκών παραμυθιών για παιδιά και όχι μόνο, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Τάσου Ράτζου. Παραμύθια βγαλμένα από την παράδοσή μας, τόσο παλιά μα και τόσο σύγχρονα, τόσο ανάλαφρα αλλά και τόσο διδακτικά. Παραμύθια για να μοιραστούν οι γονείς, αλλά και οι παπούδες, όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά.

Παραμύθια στο ασανσέρ: φαντασία, δημιουργικότητα, ενέργεια, ρυθμός, κίνηση, μουσική και τραγούδι σε μια θεατρική παράσταση που γελάς με την καρδιά σου. Ανοίξτε κι εσείς τη μυστική πόρτα των Παραμυθιών στο ασανσέρ, μπείτε στον κόσμο τους και ανακαλύψτε τη μαγεία τους.

a1-3

Πληροφορίες:

Θέατρο Κολοσσαίον: Βασ. Όλγας 150, Θεσσαλονίκη

Κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ.

Τιμή εισιτηρίου 10€ | Παιδικό 8€ | Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικά: 8€

T: 2310 834996 & 6987089778 

ParamithiaStoAsanserA3 copy

Κείμενο: Εβελίνα Συρίγου