Ποιό είναι το προϊόν της χρονιάς στον διαγωνισμό Diy;

vechrodiy

SMALTOX WATER STOP: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «DIY: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016»

To Smaltox Water Stop της VECHRO, ψηφίστηκε από τους Έλληνες καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς για το 2016, στην κατηγορία «Δομικά Υλικά», στο 9ο Συνέδριο DIY & Home Improvement που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου στο Maroussi Plaza Centre.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας, Εμπορικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, ο οποίος και ευχαρίστησε το κοινό για την σημαντική αυτή διάκριση.

Το Smaltox Water Stop είναι στεγανωτικό αστάρι νερού και αποτελεί την ιδανική λύση για επιφάνειες με προβλήματα υγρασίας & αλάτων. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, και επιπλέον στεγνώνει και επαναβάφεται γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά των Οικολογικών χρωμάτων στην Ελλάδα τα τελευταία 14 χρόνια, καθώς 84 προϊόντα της εταιρείας φέρουν την Οικολογική Πιστοποίηση (Ecolabel) – μία επίδοση που κατατάσσει παράλληλα την εταιρεία και 3η Πανευρωπαϊκά.