Ψηφιακές Γειτονιές 2014

Στις 4 & 5 Απριλίου 2014 oι Ψηφιακές Γειτονιές έρχονται με ένα όραμα, «Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο». Γιατί είναι δύσκολο να μεγαλώνεις (σ)το αύριο παρέα με το παιδί σου.

Οι Ψηφιακές Γειτονιές 2014 θα είναι μια διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 4 και 5 Απριλίου στον πολυχώρο The Hub Events στην Αθήνα. Η πρώτη ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως φωτογραφία, δημιουργική γραφή, βασικές αρχές των social media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες, ενώ η δεύτερη ημέρα θα έχει πλήθος από πρωτότυπες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που σίγουρα θα εμπνεύσουν με τις ιστορίες τους, την πορεία τους, και το έργο τους, όπως ο αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του αλλά και bloggers από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το φαγητό, τα παιδιά, τη συγγραφή!

Με τα παιδιά ή χωρίς;

Το άγχος κάθε γονιού είναι πως θ’ απασχολήσει το παιδί του και επειδή πολλοί γονείς μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι, οι Ψηφιακές Γειτονιές δίνουν την δυνατότητα να έρθουν κι αυτά μαζί χωρίς να πληρώσουν είσοδο και να απασχοληθούν στο Playroom – ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, όπου θα απασχολούνται δημιουργικά από έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και θα έχουν την ευκαιρία για πολλές εκπλήξεις.
Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι, που έχει αποδείξει ότι… το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.psifiakesgeitonies.gr

Τα εισιτήρια στοιχίζουν  20 Ευρώ για κάθε μέρα, και 30 ευρώ για το διήμερο, και μπορεί κανείς να τα αγοράσει online από το viva.gr, τηλεφωνικά στον αριθμό 11876 ή και σε ένα από τα  σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, στα βιβλιοπωλεία Public και Παπασωτηρίου αλλά και στα SevenSpots αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.

Λίγα Λόγια για τις Ψηφιακές Γειτονιές

Οι Ψηφιακές Γειτονιές είναι το πρώτο διαδραστικό συνέδριο, που συνδυάζει τη γνώση με την προσωπική εμπειρία, τις ομιλίες με τα workshops, το networking με την διασκέδαση. Όλο και περισσότερες Ελληνίδες μαμάδες, μπαμπάδες και όχι μόνο, ξεκινάνε το δικό τους blog για να μοιραστούν εμπειρίες, συναισθήματα και σκέψεις. Με συστατικά την αγάπη και τον ενθουσιασμό δημιουργούν τη δική τους προσωπική σελίδα. Έτσι, δημιουργείται μια γειτονιά, που εάν και οι κάτοικοι της δεν έχουν ποτέ συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο, έχουν ένα μοναδικό δέσιμο και μια αξιοσημείωτη επικοινωνία. Η Ψηφιακή Γειτονιά διαμορφώθηκε από την στιγμή που οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται. Άλλωστε πώς αλλιώς οι φωνές θα μπορούσαν να ακουστούν;

 

Κείμενο: Εβελίνα Συρίγου