Σεμινάρια για τις ανθρώπινες σχέσεις από το Believe in You

children friends-hugging1 b & w

Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σε καθημερινή βάση. Γονείς, σύντροφοι, φίλοι, συνάδελφοι…

Γνώση και εξάσκηση για ικανότητες που θα κάνουν τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους ουσιαστικότερες είναι το θέμα του νέου κύκλου σεμιναρίων από το Believe In you! Η βελτίωση των σχέσεων μας με τους άλλους ανθρώπους απαιτεί την ανάπτυξη μίας σειράς από δεξιότητες: από την εικόνα που δίνουμε στους γύρω μας μέχρι την εξέλιξη της συναισθηματικής μας νοημοσύνης.

Στα νέα σεμινάρια το Believe In you πάει ένα βήμα παραπέρα από την επικοινωνία και επιχειρεί μέσα από γνώσεις, ασκήσεις και role playing να μας βοηθήσει να είμαστε αποτελεσματικότεροι και ουσιαστικότεροι στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.

Το Believe in you αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

13/10 – Συναισθηματική νοημοσύνη
15/10 – Γνωρίστε το μυαλό σας
17/10 – Γλώσσα του σώματος
20/10 – Διαχείριση εντυπώσεων

Εισηγήτρια: Κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 25€ με δώρο το ημερολόγιο στοχοθεσίας και μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Κατοχυρώστε τη θέση σας κάνοντας την πληρωμή:

1) Μέσω viva.gr ή του τηλεφωνικού αριθμού 11876 ή στις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων:

2) Με κατάθεση στην τράπεζα Eurobank (αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136 με όνομα δικαιούχου Ευαγγελία Ξυραφά). Θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.  Προκειμένου να την κατοχυρώσετε οριστικά, θα πρέπει να κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό που αναφέρεται παραπάνω και να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@flowmagazine.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.

*Μπορείτε να πληρώσετε και με την παρουσία σας στο χώρο μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ:

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα

Ώρες διεξαγωγής: 17:30-20:30

Ώρα προσέλευσης: 17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281

workshops_anthropines_sxeseis