Τελευταία μέρα για τις αιτήσεις στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Αθήνα

Πέντε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) σε πέντε δημοτικά σχολεία του δήμου Αθηναίων περιμένουν για πρώτη φορά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών.

Στόχος της δράσης είναι η απασχόληση των παιδιών με ποικίλες δραστηριότητες τα απογεύματα εκτός σχολικού ωραρίου, με συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής, σε δύο βάρδιες, 16:00 – 18.00 και 18.00 – 20:00.

Την επιλογή των σχολείων που θα φιλοξενήσουν τα Κ.Δ.Α.Π έκανε ο δήμος Αθηναίων με χωροταξικά κριτήρια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του συνόλου των δημοτών και βρίσκονται στα δημοτικά επί των οδών:.Αμφικράτους 6, Ιουστινιανού 30-34, Αλκίφρονος 51-55, Υγείας 11Α και Καλαμά 2.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος, τονίζει ότι εμπλουτίζει διαρκώς τις πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των οικογενειών της πόλης και καλεί τις άνεργες αλλά και τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα μητέρες, καθώς και τις αυτοαπασχολούμενες, με παιδιά από 5 έως 12 ετών, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2018-2019», μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης ΑΕ (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), προκειμένου να λάβουν voucher για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018. Η ακριβής διαδικασία, περιγράφεται στο συνδέσμο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (πατήστε εδώ) πηγή είδησης: alphatv.gr