Το «ανάπηρο» παιδί και το «ανάπηρο» δελφίνι [video]

1(88)

Ένα 8χρονο αγόρι που έχει υποβληθεί σε διπλό ακρωτηριασμό κολύμπησε με προσθετικά βατραχοπέδιλα δίπλα στο εξίσου «ανάπηρο δελφίνι» που δεν έχει ουρά και που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσής του!

Ο Cieran Kelso από το Τσεσάιρ της Βρετανίας πέταξε στη Φλόριντα από την Αγγλία και είχε την σπάνια ευκαιρία να κολυμπήσει με την Winter, ένα δελφίνι στο Clearwater Marine Aquarium που κολυμπάει με προσθετική ουρά και έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Dolphin Tale». Και αυτό ήταν κάτι που έκανε το αγόρι να νιώθει πιο κοντά με το θηλαστικό.

Αφότου έχασε και τα δύο πόδια του από μηνιγγίτιδα σε ηλικία ενός έτους, ο Cieran χρησιμοποιεί προσθετικά μέλη με βατραχοπέδιλα για να κολυμπήσει. Η προσθετική ούρα είναι και το στοιχείο που έκανε τον μικρό Cieran να ταυτιστεί μαζί του. Ο 8χρονος από την ηλικία του ενός έτους έχει μάθει να κολυμπάει με προσθετικά βατραχοπέδιλα καθώς η μηνιγγίτιδα του «στέρησε» και τα δύο πόδια του. «Τα πρώτα λόγια του γιου μου μόλις είδε την ταινία ήταν πως ο «Winter είναι ανάπηρος σαν εμένα» εξομολογήθηκε ο πατέρας του μικρού. Το ταξίδι στην Φλόριντα ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε η οικογένεια του Cieran Kelso στον 8χρονο. Το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα! Θα κολυμπούσε με τον ήρωά του!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Πηγή: Newsitamea