Το πιο ανδρικό παιδικό καρότσι [video]

Πλάι στα μοντέλα τους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει από ρολόγια χειρός και πορτοφόλια μέχρι ποδήλατα. Όμως το παιδικό καρότσι Mega Man-Pram της Skoda είναι κάτι το αναπάντεχα εξωπραγματικό!

Έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της Skoda έδειξε ότι τρεις στους τέσσερις μπαμπάδες (76%) θα ήταν πρόθυμοι να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για την βόλτα των παιδιών τους αν είχαν στην κατοχή τους ένα υψηλών προδιαγραφών καρότσι με τεχνολογικά καλούδια αλλά και επιβλητικό design. Ένας στους τρεις άνδρες (33%) παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές ντρέπεται να σπρώχνει ένα συμβατικό παιδικό καρότσι, ενώ ένας στους τέσσερις (25%) δηλώνει ότι ο ρόλος αυτός είναι της συζύγου.

Με αυτό κατά νου, το σχεδιαστικό τμήμα που επιμελήθηκε την αισθητική της νέας Octavia VRS, δημιούργησε ένα παιδικό καρότσι που θα κάνει αίσθηση στους πεζόδρομους της Ευρώπης. Με μια τετράδα φαρδιά radial ελαστικά χαμηλού προφίλ που εδράζονται πάνω σε  ζάντες αλουμινίου 10 ακτίνων σε μέγεθος 20 ιντσών, ένα απλό παιδικό καρότσι μπορεί να αναδειχθεί ως το απόλυτο gadget για ψαγμένους πατεράδες. Το καρότσι vRS είναι εξοπλισμένο με καθρέπτες, προβολέα για νυχτερινές βόλτες, δαγκάνες φρένων, υδραυλική ανάρτηση, τροχούς αλουμινίου 20 ιντσών, ελαστικά παντός εδάφους και sport επένδυση στο εσωτερικό.

Μην τρέξετε όμως να το βρείτε στις αντιπροσωπείες της Skoda. To συγκεκριμένο καρότσι δημιουργήθηκε μόνο για της ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας για τη Skoda Octavia vRS που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Πηγή: Carzine.gr