10 πράγματα που οι μαμάδες πρέπει να σταματήσουν να λένε στους μπαμπάδες

Henry1

Οι μπαμπάδες φημίζονται για τον τρόπο τους αφού είναι εκείνοι που λένε συνήθως το λάθος πράγμα στην λάθος στιγμή. Η αλήθεια είναι όμως ότι και οι μαμάδες δεν είναι τόσο αθώες όσο δείχνουν.

Ιδού τα τραγελαφικά που λένε οι μαμάδες στους μπαμπάδες καμιά φορά και δεκάδες φορές μέσα στη μέρα!

Μην τυχόν και τον/την ξυπνήσεις.

Aυτό είναι αρκετά σκληρό, επειδή συχνά ο μπαμπάς επιστρέφει αργά στο σπίτι από την δουλειά και το μόνο που θέλει είναι να δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί στα παιδάκια του. Τους έχασε όμως και η μαμά δε δέχεται καμία αλλαγή στα σχέδια.

things_dads1

Η μαμά είναι το αφεντικό.

Εντάξει, αυτό είναι κάτι που λένε τα παιδιά και που την πρώτη φορά το άκουσαν από τον μπαμπά. Αλλά είναι μια φράση που άρεσε τελικά  στην μαμά και δεν άργησε να την υιοθετήσει.

Να προσέχετε!

Χρειάζεται να υπενθυμίσετε κι εσείς στον σύζυγό σας να προσέχει; Πιθανώς. Να είστε πάντως σίγουροι πώς προσέχει τα παιδιά περισσότερο απ’ οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο.

things_dads3

Τι έφαγαν τα παιδιά;

Υποθέτω ότι τα παιδιά σας τρώνε αρκετά καλά τις περισσότερες φορές. Τι πειράζει λοιπόν αν μια φορά ο μπαμπάς αποφάσισε να ενδώσουν σε εκείνο το burger ή το χοτ-ντογκ μετά από ένα παγωτάκι;

things_dads4

Αυτή είναι δουλειά του μπαμπά.

Οτιδήποτε μυρίζει σκανταλιά, ζαβολιά, αταξία είναι «δουλειά του μπαμπά.»

Τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν έντυσες έτσι το παιδί για τον παιδικό;

Οι μπαμπάδες έχουν ένα ιδιαίτερο γούστα στα ρούχα και βάζουν όλη τους τη μαεστρία όταν είναι να ντύσουν τα παιδιά για το σχολείο. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά το διασκεδάζουν!

things_dads6

Μπορείς να κάνεις babysitting στα παιδιά σήμερα;

Αν εκείνος είναι ο πατέρας τότε αυτό δε λέγεται babysitting.

Things-Dads-Should-Never-Say-Moms

Αυτό δεν το έχει πάρει από μένα!

Είναι εύκολο να χρεώνουμε τα ελαττώματα του παιδιού μας σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τον εαυτό μας.

Τι έκανες όλη την ημέρα;

Ακριβώς όπως οι μαμάδες που μένουν στο σπίτι έτσι και οι μπαμπάδες μπορούν πολύ εύκολα να προσβληθούν από ένα ταπεινό ερώτημα.

o-DAD-AND-KID-facebook

Το κάνεις λάθος.

Ίσως δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει κανείς να αλλάξει την πάνα ή να δώσει φαγητό με το κουτάλι αλλά μήπως οι μαμάδες πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να σταματήσουν την γκρίνια;

things_dads10

Πηγή