3 μπαμπάδες «γίνονται» 9 μηνών έγκυοι για ένα μήνα [photos]

3-pregnant-dads

O Steve Hanson, ο Jonny Biggins και ο Jason Bramley αποφάσισαν να τιμήσουν τις μητέρες τους και τις συζύγους τους με το να ζήσουν την εμπειρία του να είσαι 9 μηνών έγκυος για ένα μήνα.

Όλα ξεκίνησαν με μία απλή συνάντηση των 3 αντρών για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν το βιβλίο The Book of Mums ακόμα καλύτερο. Το συγκεκριμένο βιβλίο, είναι ένα διασκεδαστικό και απίστευτα πρωτότυπο εξατομικευμένο βιβλίο σχετικά με τη μητέρα. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση, που δημιουργήθηκε ακριβώς για να το κάνει δώρο κάποιος στη μητέρα του…

Για αρχή, φόρεσαν ειδικές στόλες βάρους 15kg για 10 συνεχόμενες μέρες. Το αποτέλεσμα: πόνος και απότομη αλλαγή της διάθεσης. Τελικά όμως αποφάσισαν να φορέσουν τις στολές εγκυμοσύνης για ένα μήνα και να καταγράψουν τις εμπειρίες τους.

Για τον Jason Bramley, το έργο αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολο καθώς η σύζυγός του και ο 10 μηνών γιος του έλειπαν από το σπίτι. Μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο που πέρασε μόνος και «έγκυος», ο Τζέισον δήλωσε ότι άρχισε να του λείπουν πραγματικά η σύζυγος και ο γιος του και το υπέροχο χάος που προκαλεί στη ζωή τους.

Για τους άλλους 2 μπαμπάδες, τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα, καθώς οι οικογένειες τους τους παρείχαν βοήθεια. Βέβαια οι γυναίκες τους ντρεπόταν να κυκλοφορούν μαζί τους…

Μπορεί το όλο εγχείρημα να φαντάζει παράξενο και αστείο. Μπορεί να μην έγινε με τον πιο σωστό τρόπο, γιατί «πήδηξαν» οκτώ ολόκληρους μήνες. Μπορεί οι 3 άντρες να μην έζησαν αυτά που βιώνουν οι έγκυες γυναίκες, όπως ορμονική ανισορροπία, πρησμένους αστραγάλους και κούραση. Αλλά τουλάχιστον έμαθαν, έστω και σε μικρό βαθμό, τι περνούν οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη.

Αυτός ήταν εξάλλου και ο στόχος τους – μια καλύτερη κατανόηση αυτού του «κάτι» που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο…

Jason Bramley

3-pregnant-dads.-__880

«Νιώθω όπως νιώθεις το επόμενο πρωί μετά από έντονη γυμναστική Έχω πόνους παντού στην πλάτη, στους ώμους και στα πόδια».

Jonny Biggins

3-pregnant-dads.-1__880

«Η δοκιμασία της εγκυμοσύνης σίγουρα δεν προορίζεται για έναν άνδρα».

Steve Hanson

3-pregnant-dads.-2__880

«Όλο αυτό είναι ανόητο, και άσκοπο, καλύτερα απλώς να έπερνα λουλούδια στη γυναίκα μου».

Δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τη στολή…

THE-HIGHS-AND-LOWS-OF-3-DADS-AS-THEY-TAKE-ON-THE-WEIGHT-OF-BEING-A-9-MONTH-PREGNANT-MUM-FOR-ON__880

Η πρώτη νύχτα για το Steve…

image3__880

O Jason προσπαθεί να δουλέψει στο σπίτι…

Untitled-10__880

O Steve και ο Jason προσπαθούν να απολαύσουν μερικά λεπτά ξεκούρασης…

THE-HIGHS-AND-LOWS-OF-3-DADS-AS-THEY-TAKE-ON-THE-WEIGHT-OF-BEING-A-9-MONTH-PREGNANT-MUM-FOR-ON__880

Δείτε περισσότερα για το project στο 3pregnantdads.com

THE-HIGHS-AND-LOWS-OF-3-DADS-AS-THEY-TAKE-ON-THE-WEIGHT-OF-BEING-A-9-MONTH-PREGNANT-MUM-FOR-ON1__880

Πηγή: boredpanda