iFeelKid: Το νέο πρόγραμμα του πρώτου διαδιδτυακού ραδιοφωνικού σταθμού για παιδιά

Ο ραδιοφωνικός σταθμός για γονείς και παιδιά iFeelKid επανέρχεται ανανεωμένος με καινούργιο πρόγραμμα  που ξεκίνησε ήδη από τις 15 Σεπτεμβρίου και μας άρεσε πολύ.

Κάθε μέρα 11.00-12.00 το πρωί θα συντονιζόμαστε γιατί:

– Τη Δευτέρα, θα ακούμε την «Παιδική Ατζέντα της πόλης», όπου θα παρουσιάζονται οι καλύτερες προτάσεις δραστηριοτήτων στη πόλη της Αθήνας κι όχι μόνο. Θέατρο, κινηματογράφος, εργαστήρια, εκθέσεις, events και party για παιδιά και γονείς.

– Την Τρίτη, την ίδια ώρα, στην εκπομπή «iFeelMom» η Εύη Σταθάτου (δημιουργός του myTwins.gr), θα καλεί στο ραδιόφωνο και θα συνομιλεί με μαμάδες για τις εμπειρίες τους, τις σκανταλιές των παιδιών, τα απρόοπτα και τη χαρά του να είσαι μητέρα. Διάσημες και μη μαμάδες, μετατρέπουν την εκπομπή σε ένα ραδιοφωνικό blog με τη συμμετοχή των ακροατριών στο online chat και μοιράζουν δώρα και προσκλήσεις.

– Την Τετάρτη, πίνουμε… Mama Colada. Ακούγονται η Βέρα Λεβέντη (Owlmommy) η Σοφία Μειμαρόγλου (shareyourlikes) και η Κάλι Κιγιτζή (Ανθόμελι). Είναι μαμάδες, bloggers και εντελώς καρμικά, φίλες! Βγαίνουν σε… ποτήρι με 3 καλαμάκια και είναι πρώτα μεθυστικές γυναίκες και μετά μαμάδες. Το απαραίτητο κόκκινο κερασάκι του δικού τους κοκτέιλ είναι το χιούμορ τους!

– Πέμπτη και «Τι ακούω η μάνα;!» με την Θέμιδα Καρδιόλακα (Mamaknows) και τη Γωγώ Παπαδιονυσίου (Mamatsita). Οι γνωστές bloggers θα μας μιλάνε για μαγειρική (γιατί είναι χρυσοχέρες, η αλήθεια να λέγεται), θα μας προτείνουν το μενού της εβδομάδας, θα μας δίνουν ιδέες και λύσεις για το σπίτι και θα μας ενημερώνουν για τα δρώμενα της πόλης (γιατί αν δε βγούμε και λίγο, θα λαλήσουμε!), θα μιλάνε με ειδικούς για θέματα που αφορούν στα παιδιά μας και πολλά άλλα!

– Την ίδια μέρα το απόγευμα 19:00-20:00 στην «Παραμυθοκουζίνα» ο Κώστας Στοφόρος, ταξιδεύει τα παιδιά και τους μεγάλους, στον κόσμο των παραμυθιών και τα μαθαίνει πώς να φτιάχνουν με τους φίλους και τις παρέες τους τα δικά τους μοναδικά παραμύθια.

– Και την Παρασκευή, ένας μπαμπάς: «iFeelDad» με τον Antoine Tsatsaris (Baby Kouzina). Τα θέματα του; Μικροί και μεγάλοι στη κουζίνα ή Ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του.

– Σάββατο και Κυριακή 11.00 -12.00, ακούμε τη «Χαρά παιδιού». Θα παρουσιάζει η Χαρά Κοντοσώρου που είναι φιλόλογος και εμψυχώτρια δράσεων στη βιβλιοθήκη της Μεταμόρφωσης. Η Χαρά θα υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους, μικρούς και μεγάλους και θα μεταφέρει τον κόσμο μίας παιδικής βιβλιοθήκης στα σπίτια σας. Η «Χαρά Παιδιού» είναι μία εκπομπή που φιλοδοξεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο της!

– Και φυσικά συνεχίζεται το καθιερωμένο πρόγραμμα με ποιοτική μουσική, ροκ, τζαζ, ελληνική…και στόχο κάθε εκπομπής να ψυχαγωγεί, να χαλαρώνει, να διασκεδάζει, να νανουρίζει αλλά και να εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους φίλους.

Μπορείτε να ακούτε το πρόγραμμα του σταθμού παντού: στην ιστοσελίδα ifeelkid.gr,  μέσω της εφαρμογής «iFeelKid» για κινητά ή tablet  (ios – Android) καθώς και μέσω Smart TV.

Στον iFeelKid αισθανόμαστε παιδιά, εσείς…;

Επιμέλεια κειμένου: Ελεονώρα Κανάκη