Κλειστά σχολεία 1 και 2 Οκτωβρίου: δείτε τις περιοχές

kleista sxoleia

Κλειστά σχολεία 1 και 2 Οκτωβρίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η κακοκαιρία χτυπάει πολλές περιοχές της Ελλάδας από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου με τον κυκλώνα Ζορμπά να προκαλεί καταστροφές.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων πολλά σχολεία δεν θα ανοίξούν ούτε αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, ορισμένα δε, θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Κλειστά σχολεία – λίστα:

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 01/10, τα σχολεία στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που έπληξαν την περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλεισάί για αύριο Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Χαλκιδέων

Από τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοινώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Ξυλοκάστρου

Το Ξυλόκαστρο χτυπήθηκε το Σαββατοκύριακο σφοδρά από τον “ζορμπά” ο οποίος δημιούργησε πλυμμήρες στους δρόμους τις πόλης. Κλειστές θα παραμείνουν την Δευτέρα όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Δήμος Σικυωνίων

Με απόφαση του Δημάρχου Σικυωνίων αποφασίστηκε η μη λειτουργία των παρακάτω Σχολικών Μονάδων στις 01 & 02 Οκτωβρίου 2018 ως εξής:

1. Δημοτική Ενότητα Σικυωνίων

1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου & 3ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
2ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου & 5ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
3ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου & 2ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
4ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου
6ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου & 4ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
7ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου & 1ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
7ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
6ο Νηπιαγωγείο Κιάτου
Δημοτικό Σχολείο Μουλκίου
Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου &Νηπιαγωγείο Κρυονερίου
Δημοτικό Σχολείο Πασίου &Νηπιαγωγείο Πασίου
Νηπιαγωγείο Αρχαίας Σικυώνας
Νηπιαγωγείο Μεγάλου Βάλτου
Νηπιαγωγείο Κάτω Διμηνιού
Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας
Δημοτικό Σχολείο Καλλιάνων
Νηπιαγωγείο Ψαρίου
Νηπιαγωγείο Στυμφαλίας

Δημοτική Ενότητα Φενεού
Δημοτικό Σχολείο Φενεού
Νηπιαγωγείο Μεσινού
Κιάτο 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Βέλου

Με εντολή Δημάρχου όλα τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά για δύο ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη (1 και 2 Οκτώβρη) προκειμένου να γίνουν καταγραφές και αποκατάσταση των ζημιών ώστε να επανέλθει η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και η ασφαλή προσέλευση των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας
Αννίβας Παπακυριάκος

Δήμος Σκιάθου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά ) τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Δήμος Ερέτριας

O Δήμος Ερέτριας αποφάσισε για αύριο Δευτέρα 1/10/2018 τα σχολεία του Δήμου να παραμείνουν κλειστά.

Δήμου Λοκρών

Aύριο, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Δήμο Λοκρών.

Δήμος Σκοπέλου

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί και για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας των κτιρίων, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) σε όλη τη Σκόπελο με απόφαση του δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη.

Διαβάστε ακόμη: Κλειστά σχολεία: πώς να περάσετε ωραία στο σπίτι 

πηγή άρθρου: alfavita.gr