Πάνες για διάσημα μωρά

image004

Όλο και περισσότεροι Έλληνες γονείς επιλέγουν καθημερινά για τα παιδιά τους τη φροντίδα που τους προσφέρουν οι πάνες AGNOTIS.

Η ποιότητά τους γίνεται γνωστή σε όλη τη χώρα, με όλο και περισσότερους γνωστούς Έλληνες γονείς να την επιλέγουν για τα μωρά τους… Νίκος Αναδιώτης, Φαίη Ξυλά, Δέσποινα Καμπούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί μόνο από τους γονείς που εμπιστεύονται την αξεπέραστη ποιότητα της AGNOTIS και δεν διστάζουν μάλιστα να την προτείνουν ανεπιφύλακτα!

Η εξαιρετικά απλή διαδικασία της Agnotis κέρδισε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες της Ελλάδας από το πρώτο λεπτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com, να διαλέξετε τις πάνες που ταιριάζουν στο μικρό σας, να τις παραγγείλετε στις μακράν πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς κι εκείνες θα έρθουν ακριβώς έξω από την πόρτα σας χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση!

Χάρη στο βραβευμένο και μοντέρνο design τους από την άλλη, έχουν γίνει πλέον μόδα και εγγυούνται όχι μόνο στεγνά, αλλά και μοδάτα μωρά πριν καλά καλά περπατήσουν!

….. Put those on… And go on👉 @agnotis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

Κατερίνα Καραβάτου

agnotis5-karavatou

Δέσποινα Καμπούρη

agnotis3-kampouri

Φαίη Ξυλά

agnotis4-ksila

Βρείτε τις πάνες AGNOTIS στο www.agnotis.com