Πατέρας αποφάσισε να θηλάσει τη νεογέννητη κόρη του όταν η μητέρα δεν μπορούσε

Ένα ζευγάρι από το Wisconsin οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τη γέννηση του μωρού τους και όλα έμοιαζαν καλά. Ο τοκετός της April Neubauer δεν ήταν εύκολος, ενώ η ίδια παρουσίασε προεκλαμψία και αρτηριακή πίεση, τα οποία ανάγκασαν τους γιατρούς να προχωρήσουν σε καισαρική.

Η μικρή Rosalie τελικά γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου, η μητέρα της όμως μετά τη γέννα αντιμετώπισε νέα προβλήματα και έπρεπε να συνεχίσει τη νοσηλεία της μέχρι να αναρρώσει χωρίς καν να κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της.

Oι νοσηλεύτριες παρέδωσαν τη μικρή στον πατέρα της Maxamillian. «Μια νοσοκόμα ήρθε έξω κρατώντας αγκαλιά το μικρό μας κοριτσάκι. Αμέσως ένιωσα την ανάγκη να κάνω αυτό που η γυναίκα μου δεν μπορούσε», είπε ο ίδιος.

Το μωρό δεν είχε θηλάσει το λεγόμενο πρωτόγαλα και κανείς από τους γονείς του δεν το είχε κρατήσει στην αγκαλιά του. Έτσι ο νεαρός πατέρας κατόπιν συνεννόησης με τις νοσηλεύτριες έβγαλε το πουκάμισό του για να έρθει το βρέφος σε επαφή με το σώμα του. Η μαία τοποθέτησε στο στήθος του μια πλαστική θηλή με ένα σωλήνα που ήταν συνδεδεμένος με ένα δοχείο που περιείχε γάλα.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα είμαι ο πρώτος πατέρας που θα θηλάσει το παιδί του. Μόλις με είδε η πεθερά μου δεν πίστευε στα μάτια της», είπε ο ίδιος.

Ο Maximillian προσπάθησε να περιγράψει πως αισθάνθηκε και ανάρτησε αυτή του την εμπειρία στα social media. Πολλοί ήταν αυτοί που συγκινημένοι των συνεχάρησαν κι άλλοι πάλι δήλωσαν πως ένιωσαν άβολα ή αποκρουστικά με την εικόνα.