Το superdad.gr και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ χαρίζουν 10 εξατομικευμένες θήκες G-tattoo για smartphones [ΕΛΗΞΕ]

2014-03-22-huffpost2pic-thumb

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε 10 θήκες για το smartphone σας

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το superdad.gr δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν μια θήκη ή ένα skin για το κινητό τους τηλέφωνο, σχεδιασμένα με όποια εικόνα ή φωτογραφία επιθυμούν. Με τη νέα αποκλειστική υπηρεσία GTattoo της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορείτε να «χτυπήσετε» στη θήκη του κινητού σας όποια εικόνα σας εμπνέει ή να την κάνετε αυτοκόλλητο.

Gtattoo

Κάντε το design του smartphone σας προσωπική υπόθεση! Με τη νέα αυτή υπηρεσία, εκτός από πρωτότυπο design, έχετε και αυξημένη προστασία στη συσκευή, καθώς τα ειδικά αυτοκόλλητα, γνωστά και ως skins, προστατεύουν από τις γρατζουνιές και τη φθορά. Είναι εκτυπωμένα με οικολογικά μελάνια, τοποθετούνται πολύ εύκολα και δεν αφήνουν ίχνη κόλλας όταν αφαιρεθούν.

Σχεδιάστε τη θήκη του κινητού σας όπως επιθυμείτε με το G-Tattoo!

Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, οι νικητές θα λάβουν με email μοναδικούς κωδικούς με τους οποίους θα απευθύνονται σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου θα επιλέγουν τη θήκη του κινητού που τους αρέσει για να τυπώσουν τη φωτογραφία που επιθυμούν.

?????

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 θήκη G-tattoo

1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.
2. Κάντε like στο facebook page του superdad.gr (αν δεν έχετε κάνει ήδη)
3. Περιμένετε μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 για να ανακοινωθούν οι νικητές!

  Το όνομά σας *

  Το email σας *

  Διεύθυνση *

  Πόλη *

  Τ.Κ.

  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό)

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

  Τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητα για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


  Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Μαρτίου 2015.

  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 10 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση. Η παράδοση του δώρου θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του κάθε νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, το δώρο θα δοθεί με την ίδια διαδικασία στους πρώτες επιλαχόντες.

  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στην ιστοσελίδα superdad.gr και συγγενικά τους πρόσωπα α’ βαθμού.

  4. Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά.

  5. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει συμπληρώντας τα στοιχεία του εδώ στην ειδική φόρμα και όχι στη σελίδα μας στο facebook.

  6. Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, οι νικητές θα λάβουν με email μοναδικούς κωδικούς με τους οποίους θα απευθύνονται σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου θα επιλέγουν τη θήκη του κινητού που θέλουν για να τυπώσουν τη φωτογραφία που επιθυμούν. Η εκτύπωση δε γίνεται μέσα στο κατάστημα. Οι νικητές θα χρειαστεί να επισκεφθούν ξανά το κατάστημα για να την παραλάβουν.

  7. Για όσα μοντέλα κινητών δεν υπάρχουν διαθέσιμες θήκες, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν 1 skin. Τα skins είναι διακοσμητικά λεπτά αυτοκόλλητα από βινύλιο εκτυπωμένα με οικολογικά μελάνια. Είναι σχεδιασμένα να προστατεύουν τις ηλεκτρονικές συσκευές από γρατζουνιές και από την φθορά της καθημερινότητας. Τα αυτοκόλλητα δεν αφήνουν ίχνη κόλλας όταν αφαιρεθούν. Ειδικά κανάλια στο υλικό επιτρέπουν στον αέρα να βγει εύκολα, και βοηθούν στην εύκολη τοποθέτησή τους στις συσκευές.

  8. H εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η ιστοσελίδα superdad.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.

  Kαλή επιτυχία!

  TEL KTX FINAL virginia