1ο Φεστιβάλ Παιδιού στο Paradise Park

Το πρώτο φεστιβάλ παιδιού είναι γεγονός. Μη χάνεις χρόνο και γέμισε το πρόγραμμα του παιδιού σου με δραστηριότητες.

To Paradise Park σε συνεργασία με το elamazi.gr δημιουργούν το 1o Φεστιβάλ παιδιού αυτή την Κυριακή 13 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις, ενώ τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με καλλιτεχνικά εργαστήρια, βιωματικά προγράμματα γεωργίας, αλλά και με τα ζώα της φάρμας. Χαριτωμένα πόνυ,  φουσκωτά και «έξυπνα» παιχνίδια, αλλά και αυτοκινητάκια περιμένουν τους μικρούς ήρωές σας για μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης!

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

10.30-11.00

Μαγικό show από το μάγο Funtastico

11.00-12.00

Η  «Άσπρη Κότα», του Κώστα Φαρμασώνη από την θεατρική ομάδα Σκαραβαίοι. Το ισπανικό λαϊκό παραμύθι, πραγματεύεται με αφοπλιστική αφέλεια για τη σημασία της φύσης στη ζωή του ανθρώπου. Ο λόγος για την  Άσπρη Κότα που θέλει να ξεφύγει από το κοτέτσι και να παντρευτεί το βασιλιά. Μέσα στην άμετρη φιλοδοξία της κατατροπώνει, κάνοντας χρήση ενός μαγικού διαμαντιού, όλα τα στοιχεία της φύσης που συναντά στο δρόμο της προς το παλάτι. Όταν όμως καταλάβει, ότι αυτό την αφήνει εντελώς ακάλυπτη σ έναν κόσμο καθόλου φιλικό, ξαναθυμάται τα ζώα, τα φυτά και τα ποτάμια και τα ανακαλεί.

12.00-16.00

Εργαστήρια, Παιχνίδια, Βιωματικά προγράμματα. Πασχαλινό πρόγραμμα (βάψιμο αυγών-λαζαράκια-στολισμός λαμπάδας), ο μικρός γεωργός (όργωμα με αλέτρι και άλογο!!), εργαστήρι σοκολάτας, ο μικρός αγγειοπλάστης, ο μικρός κτηνοτρόφος (μενόλα τα οικόσιτα ζώα!!), κατασκηνωτικά παιχνίδια, χορός, βόλτες με πόνυ, ποδόσφαιρο, τοξοβολία, βόλτα με αυτοκινητάκια, φουσκωτά παιχνίδια …και πολλές άλλες εκπλήξεις.

16.00-17.00

Παράσταση Η Μυλωνού από την θεατρική ομάδα Ο Μικρός Νότος. Η Μυλωνού είναι μία διαδραστική, εκπαιδευτική παράσταση που ξετυλίγει τρία ελληνικά λαϊκά παραμύθια: Η Μυλωνού από τη Νάξο, O κάβουρας και το φίδι από την Αττική και Ο λαγός και οι βάτραχοι από την Κύπρο. Συνδυάζει ζωντανή μουσική από πρωτότυπα μουσικά όργανα, παντομίμα, κουκλοθέατρο, με κούκλες έξυπνα φτιαγμένες από εργαλεία καθημερινής χρήσης, και την ουσιαστικήσυμμετοχή των παιδιών, με κέφι και πρωτοτυπία. Δίπλα στους ηθοποιούς, τα παιδιά διαμορφώνουν την παράσταση με τις ιδέες και τις σκέψεις τους για την αγάπη, για τη φιλία, για την εμπιστοσύνη και το θάρρος. Στο τέλος στήνουν τη δική τους θεατρική σκηνή, για να αφηγηθούν με τον δικό τους τρόπο τα παραμύθια.

Όλες οι δράσεις του φεστιβάλ καθώς και οι δύο παραστάσεις περιλαμβάνονται στην τιμή εισόδου ενώ προαιρετικά συμμετέχουν και οι γονείς!

Γενική είσοδος

10 ευρώ για τα παιδιά / 5 ευρώ για τους ενήλικες

Τηλεφωνικές κρατήσεις

210 2466 466

Περισσότερες πληροφορίες http://www.paradisepark.gr/

 

Κείμενο: Εβελίνα Συρίγου