Δημιουργική απασχόληση ζωγραφική pancake art για παιδιά στο Μελινικόν

Untitled2

Στην καρδιά της Αθήνας, στη Σκουφά 37 στο Κολωνάκι, εδώ και ένα χρόνο έχει ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο pancake house της πόλης, το Μελινικόν, ένα μαγαζί που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Ακολουθώντας τα επιτυχημένα χνάρια των μητροπόλεων της Αμερικής όπου το πρωινό γεύμα δεν μπορεί παρά να ξεκινά με τηγανίτες (pancakes), το Μελινικόν διεκδικεί να γίνει το απόλυτο στέκι για γονείς και παιδιά που θέλουν να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων.

1

Ο κατάλογος με τις επιλογές για πρωινό/brunch είναι πλούσιος και θα δυσκολέψει την επιλογή σας. Αλμυρές και γλυκιές τηγανίτες με αγνές πρώτες ύλες και πολλούς συνδυασμούς που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

2

Untitled

Untitled1

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα προτεινόμενα μενού ή να φτιάξετε το δικό σας pancake συνδυασμό με τα υλικά που ονειρεύεστε.

Και ενώ εσείς θα απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τις τηγανίτες της επιλογής σας, τα πιτσιρίκια σας απασχολούνται με πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες που παντρεύουν γεύση αλλά και διασκέδαση. Τα παιδιά επιλέγουν τη γεύση που τους αρέσει και εν συνεχεία αναλαμβάνουν να στολίσουν μόνα τους τα pancakes, φτιάχνοντας τις δικές τους δημιουργίες.

3

Γιατί στο Μελινικόν, οι τηγανίτες εκτός από υπέροχο σνακ γίνονται και αφορμή για παιχνίδι…

5

7

4

Το Μελινικόν θα το βρείτε:

Σκουφά 37, Κολωνάκι / www.melinikonpancakes.gr
Facebook: www.facebook.com/melinikon.pancakes