4+1 μυστικά των προνοητικών γονιών!

lathigoneonagnotis

Είναι γεγονός πως σε έναν τέλειο κόσμο όπου θα μεγαλώναμε τα τέλεια παιδιά κάτω από τις ιδανικές συνθήκες, δεν θα υπήρχε κανένα άγχος, καμία παράλειψη και καμία ανασφάλεια από εκείνες που μας κάνουν να νιώθουμε «λίγοι», ανήμποροι ίσως και αδύναμοι μπροστά σε όλο αυτό το μεγαλείο που λέγεται γονεϊκότητα…

Αφού λοιπόν ψάξαμε, διαβάσαμε, παρατηρήσαμε και τέλος ρωτήσαμε κάμποσους από αυτούς τους «έξυπνους» μα κυρίως προνοητικούς γονείς, σας παραθέτουμε μερικά από τα μυστικά τους…

Δανάη. Μαμά του Δημήτρη… Ετών 19 σήμερα…

«θυμάμαι να έχω πάντα στην τσάντα μου ένα μίνι φαρμακείο, με μια κρέμα για τα τσιμπήματα, ένα μικρό μπουκαλάκι με μια δόση αντιπυρετικού, παιδικά τραυμαπλάστ, αποστειρωμένες γάζες μιας χρήσης, και ένα μικρό σπρέι φυσιολογικού ορού για την περίπτωση πληγής. Είναι απίστευτο το πόσες φορές μου χρησίμευσε τελικά…»

Κωνσταντίνος. Μπαμπάς του δίχρονου Πάρη ..

«Στο αυτοκίνητο έχω πάντα ένα τσαντάκι με πάνες, μια έξτρα αλλαξιά, μωρομάντηλα κλπ. Αυτό που το κάνει «μαγικό» το τσαντάκι μας είναι τα δυο – τρία σνακ που λατρεύει για όποτε τον πιάνει γκρίνια. Είναι πολύ εκνευριστικό να γκρινιάζει το μωρό ενώ βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στη Κηφισίας.»

Αναστασία. Μαμά της 11 μηνών Κωνσταντίνας…

«Πλένω και καθαρίζω τα λαχανικά όταν είναι η εποχή τους, τα χωρίζω σε μερίδες και τα τοποθετώ σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Μαζί βάζω μια μερίδα με βρασμένο κρέας, τον ζωμό του οποίου τον έχω καταψύξει σε πλαστικές παγοκύστες μιας χρήσης. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μην ξεμείνω ποτέ από λαχανικά…»

Νεόφυτος. Μπαμπάς της 10 μηνών Μελίνας…

«Αν δεν έχεις ξεμείνει από πάνες Παρασκευή βράδυ και να έχεις ένα ολόκληρο τριήμερο αργιών μπροστά σου, δεν ξέρεις τι θα πει γκρίνια από τη γυναίκα σου… Ευτυχώς που πειραματικά δοκιμάσαμε μια σειρά από εξαιρετικές πάνες Ελληνικής εταιρείας, με on line αγορά και η εταιρία μας στέλνει εγκαίρως sms που μας υπενθυμίζει να ελέγξουμε αν είναι επαρκής ο αριθμός τους, ώστε αν χρειαστεί να ξαναπαραγγείλουμε. Έκτοτε το παίζω και έξυπνος!»

Μαριλένα … Εργαζόμενη μαμά μιας τετράχρονης κόρης και ενός δίχρονου αγοριού.

«Ο χρόνος μου το πρωί είναι τόσο περιορισμένος, που έχω φροντίσει από την Κυριακή το βράδυ ώστε όλα τα ρούχα της εβδομάδας, να είναι χωρισμένα σε ημέρες και τοποθετημένα σε διαφανή κουτάκια με τοποθετημένες ετικέτες των ημερών έξω από αυτά….

Εσάς αλήθεια ποια μυστικά έκαναν τη ζωή σας ευκολότερη με τα μικρούλια σας;

Με την υποστήριξη της Agnotis.com