Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

logos cover

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) σας καλωσορίζει στις δράσεις της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας 2015 με κεντρικό θέμα: Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και η συμβολή του Λογοθεραπευτή στη βελτίωση της ζωής και της επικοινωνίας των ατόμων με Αυτισμό.

Η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ και εορτάζεται κάθε χρόνο με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού για την Επιστήμη της Λογοθεραπείας και για τους τρόπους με τους οποίους ένας Λογοθεραπευτής μπορεί να συμβάλει στην αποκατάσταση διαταραχών Ομιλίας, Λόγου, Επικοινωνίας, Φωνής, Σίτισης και Κατάποσης.

Φέτος, στις 10 Μαΐου 2015, στην Αίγλη του Ζαππείου, στην Αθήνα θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων με δωρεάν ομιλίες, δωρεάν συναντήσεις όλων των ενδιαφερομένων με επιστήμονες λογοθεραπευτές, διανομή εντύπων ενημερωτικών φυλλαδίων κ.α.

Screen Shot 2015-03-17 at 15.05.24 Screen Shot 2015-03-17 at 15.05.12

Screen Shot 2015-03-17 at 15.04.43

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών ενώ ο περιβάλλων χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς. Λογής δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι στις 10 Μαΐου, θα «Υπάρχει λόγος» για μια επίσκεψη στην Αίγλη Ζαππείου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Υγείας.