Σεμινάρια ψυχικής ενδυνάμωσης από το Believe in you

Βλέπετε τη θετική  πλευρά της ζωής; Πιστεύετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας; Θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση! Δύο δεξιότητες απαραίτητες για μία ευτυχισμένη ζωή  που στις μέρες μας… εκλείπουν!

Με αυτά τα δύο θέματα προχωράει το Believe In You σε ένα νέο κύκλο σεμιναρίων. Στόχος; Η ψυχική μας ενδυνάμωση ώστε, κρατώντας την αισιοδοξία μας και φυσικά πιστεύοντας στον εαυτό μας, να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της ζωής και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Το Believe in you αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

15/09 – Θετική σκέψη
17/09 – Αυτοπεποίθηση

Εισηγήτρια: Κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 25€ με δώρο το ημερολόγιο στοχοθεσίας και μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Κατοχυρώστε τη θέση σας κάνοντας την πληρωμή:

1) Μέσω viva.gr ή του τηλεφωνικού αριθμού 11876 ή στις παρακάτω αλυσίδες καταστημάτων:

2) Με κατάθεση στην τράπεζα Eurobank (αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136 με όνομα δικαιούχου Ευαγγελία Ξυραφά). Θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.  Προκειμένου να την κατοχυρώσετε οριστικά, θα πρέπει να κάνετε την κατάθεση στον λογαριασμό που αναφέρεται παραπάνω και να μας ενημερώσετε μέσω email στο [email protected] αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.

*Μπορείτε να πληρώσετε και με την παρουσία σας στο χώρο μόνο εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις! Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ:

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα

Ώρες διεξαγωγής: 17:30-20:30

Ώρα προσέλευσης: 17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281